Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paterčata a jiné oscarové projekty

Od: janplinto* odpovědí: 9 změna:

Zdravím kolegy poradce. Jak už víte, naše milovaná a námi nedobrovolně živená ČT se rozhodla oblažit své nevolníky seriálem Paterčata. Jaký je váš názor nejen ohledně tohoto povznášejícího seriálu, ale fungování celé ČT, která za peníze koncesionářů vesele provozuje už pět TV kanálů? A co se samotného seriálu týče; také jste spokojeni, kterak jsou vaše daně tak skvěle investovány? Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nevím. TV nevlastním, poplatek neplatím a jsem spokojená ... Ať si ČT vysílá, co chce ...

tesyk*
08.09.14 20:41

dtto

hodnocení

0x
Netuším co je to za pořad,telky doma máme, ale mě televize nic moc neříká. Občas když mám náladu, tak mrknu na přátele, jak jsem poznal vaši matku, apod. Občas mrknu i na zoom. Jinak nic, pokud se z nějakého důvodu nemohu dostavit na okruh kde se jede formule 1 nebo motocykly, tak je sleduji živě na internetové tv. ČT má pět programů? Proboha! :) ale proti gustu... Poplatky za tv neřeším, protože můj muž když je doma, tak ma tv zaplou neustále, i když na ni nekouká.
janplinto*
hodnocení

ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, Déčko. Ať to počítám zleva nebo zprava, používám doublethink nebo politickou korektnost všech typů, pořád mně vychází pět. *nevi*

V pořádku, já nic neříkám, nemělo to vyznít zle. Jen mám tyhle kanály až na konci výběru, tak že k nim ani netabruslime, první z nich je ČT na kterém sleduji PGA, takže vlastně jednu ČT sledujeme... Ale jestli je to sport, no asi jo:-D

lidus*
hodnocení

0x

Těch pár korun je kapka v moři, to mě víc švou jiné věci kam mizí naše daně. ČT1 mimo pohádek téměř nesleduji, ČT2 občas dokumenty, žádný další jejich kanál nesleduji, vnučka občas D. Poslední dobou si raděj něco přečtu, pohnutý osud mám vlastní, katastrofi mě nezajímají, sitkomy nebo jak se to jmenuje vidět nemusím a pozitivního v telce nic není ať už jde o jakýkoliv program. Cizí děti, i když jde o paterčata, jsou mi cizí a předpokládám, že rodiče budou naříkat co to stojí peněz a hnedle nám napíší číslo svého konta.

dejv95*
hodnocení

0x
Podle mě je to dobrej pořad, zajímavej.

tlustoprd*
hodnocení

0x

Moc libi ,jen tak dal .

frosti*
hodnocení

0x

Pořad jsem zatím neviděl, ale může to být zajímavé. Jinak celkově na TV moc nekoukám, na ČT sleduju hlavně ČT 24 a Déčko (možná to zní divně, že zrovna Déčko, ale jsou tam dobré naučné pořady :D ). Co se týká ČT seriálů, tak u mě vede Vyprávěj. Jinak co se týče investice našich daní, tak je tohle jedno z mála, ze kterého alespoň něco máme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]