Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
viděl sem dizkuzi o plastových dveří...Jelikož jsem viděl nespočet plastových dveří,ktere nebyly nikdy v pořádku mě inspirovalo založit dizkuzi o výrobcích z kterýma máte špatnou zkušenosti...?
Konkrétnost je na vás a neslibuju si nic.Máte-li dobré zkušenosti z výrobci a jejich reklamacemi tak jen dobře.Netvrdím,že česke výrobky jsou šmejdy.Prostě myšlenka,že když si koupim novou věc,tak nepředpokládám,že nějakou dobu nebudu nic reklamovat.
Mnohdy reklamace jsou otravné a mnohdy neuznané.Pak v tomto případě budu tvrdit,že se jedna o šmejd...
Já mám oblíbené výrobky od české značky ETA ( www.eta.cz). V podstatě nemám v kuchyni kromě ledničky, sporáku, myčky ádnou jinou značku. S Etou jsem spokojená, zatím mě nikdy nezklamala. Bylo by fajn, kdybychom české značky více podporovali, a nám tady vydrí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.