Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko všem, našel by se někdo, kdo má kompletní série tohoto seriálu na dvd? Je to trochu trapné, ale na 11. sérií po 500,- kč fakt nemám
. Samozřejmě nechci slevu zadarmo.
Dobrý den, omlouvám se, že neodpovídám na dotaz, ale někdy je touha vlastnit asi větší, než reálné využití. Neberte si to osobně, ale opravdu to chcete celé odkoukat? Myslím, že takto velké série a "nálože" dílů chce člověk spíše archivovat - a další generace bude mít v pozůstalosti co likvidovat. Tak se nezlobte za názor. Zdravím!
doplněno 08.09.14 20:27:martinaa - jo, já jsem Vás nechtěl pozlobit. No, také mám tendenci hromadit, ale už také vím, že využití je potom problematické - stále si říkám, že někdy se k tomu dostanu (a skutek utek).
Jinak bych snad volil nákup velké flashky (tu potom darovat) a seriál si sehnat (asi víte, kde).
doplněno 08.09.14 20:32:martinaa - já bych to také stahovat nechtěl. To musí být "na hlavu".
Beníku, není to pro mou potřebu, sháním to jako dárek (a budoucí obdarovaný se vyjádřil ve stylu "budu moc rád, když to někde přepálíš)... jenže to jedno dvd stojí fakt skoro 600,- a na bazarech jsem nikde nic nenašla.
Holt někdy je asi člověk megaloman .
Flashka je dobrý nápad A sehnat vím kde, ale nic moc jsem bohužel nenašla... taky těch 658 min. jen na první sérii mne docela odradilo
.
To teda je... i s vip účtem je to na spoustu hodin..
bych snad volil nákup velké flashky
Koukám, že je to 33 DVD (případně další 3 pro film a bonusy), každé řekněme 4,5GB, to je celkem nějakých 140GB. To už je pořádná flashka
Na kompletní série je vždycky sleva. Amazon má všech 11 sezón + film za $123 (2650Kč). Jinde (bez filmu) dokonce už za $89 (1900Kč).
doplněno 09.09.14 01:02:Ke stáhnutí na obvyklých místech. Někdo to smrsknul na 44GB.
Dobrý den, jak jsem psal, tak já bych takovou "nálož" nestahoval a to ani ve zmenšeném formátu, který jsem měl na mysli - stahování v originálním formátu DVD je snad jen pro nenormální jedince.
Raději pro příště nevkládejte odkazy na sdílení - odkaz na stahování je zde problematický a odkaz na sdílení je nepřípustný. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.