Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozpisové sázky jaké kurzy

Od: mh23® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké jsou optimální kurzy do rozpisových sázek , kolik je optimální počet sázek (zápasů) a vsazená částka? dá se najít nejmenší riziko prohry a šance stabilnějších, ikdyž malých výher?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já to dělal vždy tak, že jsem dával na tiket jasné tutovky do kursu 1,3. Celk. kurs jsem pak měl vždy na jednom tiketu 2. Vsadil jsem třeba na jeden tiket 100 a výhra byla 200. Když jsem jeden den nevyhrál, tak jsem druhej den vsadil dvojnásobek, aby se to vyrovnalo.
Můžu říct, že to po vsazení 100 Kč denně ti to hodilo tydně zisk 500, tutovky většinou vycházejí (jako student jsem si takto vydělával na pateční tahy.).
A nevsazel jsem vůbec na fotbal a hokej. Na tiketech jsem měl jen tenis, házenou, volejbal a basketbal, jelikož u těchto sportů favorit málo kdy selhal.
Pokud chceš menší a stabilnější systém, zkus to taky takhle.

rv*
hodnocení

0x

Provozovatel sázek je pravděpodobně chytřejší než ty. Proto vypisuje kurzy tak, aby při jakémkoli výsledku vybral víc, než bude muset vyplatit na výhrách. Jediná úspěšná strategie, která přináší zisky, je uplatit zápas (pokud tě tedy nechytnou).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]