Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šipky jako dárek?

Od: dodou odpovědí: 4 změna:

Chci příteli jako dárek koupit šipky, ale nevím jestli by byly lepší klasické nebo ty elektronické? A taky váhám protože bydlí v domě s malým 3 letým dítětem... Co myslíte, je to dobrý a vhodný dárek, měli byste z něj radost? Nebo je lepší sada na badminton? Co myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

super dárek. já na něj čekal dlouho a pak si je koupil sám. za mě je rozhodně lepší klasický terč. mám sisalový Unicorn v dřevěné skříňce a šipky s ocelovými hroty jsem koupil lepší. pozor na váhy šipek. každý preferuje jinou váhu

dodou
hodnocení

A vyznáte se v tom nějak, já nevím jaký pořídit, drahý kupovat nechci, stejně to bude jen na takové to rekreační hraní takže max. cena kolem 3 stovek, ale zase nechci aby se to hned rozpadlo.

Je tento dobrá volba? :

terce.heureka.cz/...

ještě mě zaujal tento terce.heureka.cz/... ale nedá se nikde sehnat

poradíte mi?

olaf71*

pokud chcete do tří stovek, tak to nemůžu sloužit. ten můj stál tři tisíce a šipky pět set. papírový terč by mi asi dlouho nevydržel

dodou
hodnocení

tak to chápu, já právě nechci kupovat nic drahého protože za 1. nevím jestli ho to bude vůbec bavit a za 2. jsem přeci jen studentka a nemám těch peněz tolik, ale nerada bych mu koupila nějaký úplný šmejd...a mohl byste mi poradit aspoň s rozměrem, jaký je takový optimální?...jinak se mi hrozně zalíbil tento terč terce.heureka.cz/... a pak tento terce.heureka.cz/... ...ale myslíte že se hodí do toho investovat, nebo ta kvalita bude stejná jak u těch co jsem sem dávala předtím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]