Nejste přihlášen/a.
Ahoj, kolik kdo platíte za povinné ručení Vy? Jen tak pro porovnání Napiště pojišťovnu, druh pojištění, auto a cenu. Díky moc
Já mám Felicii 1.3 rok 96 a platím u Kooperativy 1263Kč za 3měsíce.
jak jsem psal 2277 je to za rok podívej se přes internet je spoustu vyhlédavačů co ti mohou pomoct jde to i uzavřít přes internet. Dám ti za příklad bráchu fabia 1,9 sdi rv 2004 původní pojistka cca kolem 8000 ročně přes internet to stlačil k 3000 ročně a to měl bonus je 6 měsíců. Jak to založíš přes internetovou firmu zabývající se pojistkama vozidel tak oni mají mnošstevní slevu třeba 50- 60 % protože mají za sebou spostu pojištěnců ztoho pramení ta sleva. Jak voláš jako jednotlivec tak si pro pojišťovnu jenom prd s prominutím. V jednotě a množství je síla. Mě to vyjednávala paní ze ZPF akademie nechal jsem si od ni pojistit jenom auto jinak brachu jsou to celkem podvodníci. Brácha jak říkám to dělal přes internet. asi tak
ono je problem pokud vam neni 30 a vic tak se to nevyplati mít povko na sebe napsané... já to mám na otcé nyní...1.4 55kw rv.2000 a platim 1600 u AXY... za předpokladu že se to nezmění do te doby než mi bude 30 tak při sjednani smlouvy na mě i s myma stavajicima bonusama vyjde cena skoro stejně..
Sakra lidi, jak je možný, že platím takovej ranec?! :-O Hodně z Vás píše, že máe starší auta než já a já platím tak moc. Je to tím, že mám pojištění jen 15 měsíců a tím, že to nemám sjednané přes nějakou společnost, která to zprostředkovává? Čím to je?
Já: Řidičák i auto mám 6 let, narodil jsem se v roce 1988, bydlím v obci do 1500 obyvatel a nemám žádný malus. Auto: Škoda Favorit, objem 1289, rok výroby 1990. Pojišťovna od 5.12.2012 ČPP, cena 1778 za rok. Pojišťovnu měním každý rok. Předtím Slavia a cena 1800. Nyní chtěli 2068 tak jsem přešel k České podnikatelské pojišťovně.
doplněno 13.12.12 14:17:Jo, a ještě limity: 35/35 na zdraví i majetek. Žádně další připojištění, jen povinné ručení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.