Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hudba album

Od: giorgiomoroder odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

ktere album vas v posledni dobe nejvice zaujalo? Žanr ani rok neni vyhrazen, posloucham skoro vše.

Diky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, poslouchám také skoro vše (pokud v tom ještě poznám melodii). Ale, album jako celek jsem ocenil naposledy toto: Mary Gauthier - The Foundling. A z něho mám nejraději tuto píseň viz video. Zdravím!

dzordz*
hodnocení

0x

Dlouhodobě Queensrÿche: Operation Mindcrime (1988) a Wintersun: Wintersun (2004) a Time I (2012).

V poslední době Comus: First Utterance (1971), Jethro Tull: Aqualung (1971), Kid Rock: Cocky (2001), King Crimson: In the Court of the Crimson King (1969), Kendrick Lamar: good kid, m.A.A.d city (2012), Eminem: The Marshall Mathers LP 2 (2013), Daft Punk: Random Access Memories (2013).

S výjimkou předposledních dvou (rap) a posledního (elektro) to je rock/metal, ani ne proto, že by to byl nejoblíbenější styl, ale když budu porovnávat album a celkový dojem, tak to takhle bude.

doplněno 12.07.14 14:05:

Vlastně bych asi doplnil ještě Parov Stelar: The Princess, VNV Nation: Futureperfect a Tool: 10,000 Days.

A spoustu jiných a dalších, neumím si vybrat :))

72mona3*
hodnocení

0x

Linkin park - the hunting party

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Asi neodpovím úplně v duchu otázky, ale z toho současného toho moc nemám. Ale, co si dávám, tak jsou zděděný dílka od mýho bráchy. Vytvořil si takové kompilace B stran z vinilových eSPéček. Nazval to Propadáky. Jsou to skladby, které se dávaly na tu B stranu, jako doplněk k zrovna letícím hitům. Přiznám se, že jsem ani některé neznal. Vybíral si to z toho, co vycházelo od 60tých let. Jinak, celá alba nedávám. Průběžně se skladbami probírám a některé i opakuji. Ty Jethra jsou dobrý celý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]