Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nafukovací postel vs kvalita spánku

Od: kladivko odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Dokážete popsat jak kvalitně se nechá spát právě na nafukovací posteli? Dvojlůžko s výškou 45cm. Co to udělá a jak se to chová, případně tvrdost. Aby si jeden člověk nelehl a druhý nešel k zemi. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte na mysli tu vysokou a širokou nafukovačku? Nad ní jsem kdysi postávala a přemýšlela, jak se na ni udrží prostěradlo. Na spaní na běžné nafukovačce se mi vybavuje vzpomínka na chlad, který z ní byl. Tahle bude také chladit. ;) Asi pro hosta, když doma není gauč, by to asi šlo. Povalování na zahradě na sluníčku nebo na vodní hladině asi taky. Ale netroufnu si odhadnout, jak dlouho se taková věc nafukuje. ;) Určitě se bude chovat jako vodní postel.

ivik*
hodnocení

0x

Prodávají ale i jednolůžka,tím by se vyloučila možnost,že by jeden šel k zemi.Myslím,že na provizorní spaní např.v pronájmu,na chatě apod. by to nemusel být problém.Materiál se mi zdá být docela tvrdý a pevný.Prodávají k tomu i spec.pumpu...

petrat
hodnocení

0x

Všechny tyhle nafukovací postele uchází, i ty levné, i dražší modely. Po každé noci musíte 10 - 20 procent obsahu dofouknout.

Na plastu se spí špatně, budete se potit, zvlhne vám prostěradlo.

hahanaj*
hodnocení

0x

Taková věc je na nouzové přespání, kvalita spánku myslím že bude velmi špatná a pokud vám jde o to aby druhý nešel k zemi lehněte si doprostřed

hodnocení

0x

Kdyz jsem se na ni kdysi otacel tak to pro moji bylo jak na mori.

hodnocení

0x

Z krajů budete padat. Některé děsně vržou při každém pohybu. Ve dvou to snad ani nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]