Dobrý den. Dokážete popsat jak kvalitně se nechá spát právě na nafukovací posteli? Dvojlůžko s výškou 45cm. Co to udělá a jak se to chová, případně tvrdost. Aby si jeden člověk nelehl a druhý nešel k zemi. Děkuji
Máte na mysli tu vysokou a širokou nafukovačku? Nad ní jsem kdysi postávala a přemýšlela, jak se na ni udrží prostěradlo. Na spaní na běžné nafukovačce se mi vybavuje vzpomínka na chlad, který z ní byl. Tahle bude také chladit. Asi pro hosta, když doma není gauč, by to asi šlo. Povalování na zahradě na sluníčku nebo na vodní hladině asi taky. Ale netroufnu si odhadnout, jak dlouho se taková věc nafukuje. Určitě se bude chovat jako vodní postel.
Prodávají ale i jednolůžka,tím by se vyloučila možnost,že by jeden šel k zemi.Myslím,že na provizorní spaní např.v pronájmu,na chatě apod. by to nemusel být problém.Materiál se mi zdá být docela tvrdý a pevný.Prodávají k tomu i spec.pumpu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.