Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se sehnat takovou šňůrku na krk?

Od: snurkanakrk odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

už druhý den marně hledám na netu šnůrku na krk přesně z takového materiálu, ne a ne najít, Jedná se mi o to , že nedře na krku, kdysi jsem si podobnou koupila jako reklamní zboží na circuit Brno, ale ted´ ji mají dlouhodobě vyprodanou, na ferar ji sice mají, to jsem na netu našla,ale chtějí za ni , za jeden kus skoro 400,-Kč, čyřistovky slovem...tak to nedám a všude jinde, třeba jak viz ten link je minimální odběr od 100ks..na zakázku pro reklamnu, to nepotřebuji. .Prosím nevíte jak ještě nejlépe hledat? Nebo nevíte jestli není někde k mání? Děkuji, já vím, že je to asi blbost, ale ta kulatá šńůrka je nejlepší na krk , ostatní dřou a potřebují na ní mít klíč od auta. Je mi úplně jedno barva, nebo jaký má na sobě potisk, nápis, reklamu, jenom aby to byl tady ten materiál.

ve fanshopu Brno autodrom je vyprodána, ale je to zase ten supr materiál a kulatá, není to ta hranatá co dře.

Kde se sehnat takovou šňůrku na krk?
Kde se sehnat takovou šňůrku na krk? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych zkusil jakoukoli prodejnu mobilních tydlifonů. Zatím sem viděl všude že je tam mají.

doplněno 14.06.14 21:55:

Hope přesně tak. Taky mám od O2 i když jako operátor stojí za lejno tak šňůrka je perfektníííí :-D :-D

doplněno 14.06.14 21:56:

Věším si na ni tydlifón vždycky když někam jedu na kole.

doplněno 14.06.14 22:22:

To je přesně vono :-D :-D

Kde se sehnat takovou šňůrku na krk? #3

hop®
hodnocení

0x

@lujs má pravdu, *palec* na klíčích mám jednu od O2, už léta, tenkrát jsem ji dostral k nějaké objednávce...

doplněno 14.06.14 22:10:

@lujsi jasně že kyslík stojí za houby, ale stejně jako všichni ostatní. Já když jsem si pořizoval mobila, tak nic jinýho než Eurotel na paušál neexistovalo - a od té doby jsem věrný - zatím mě nikdo nepřesvědčil, že bych nepřestoupil z deště pod okap...

A fakt to na krku nedře, to musím potvrdit, i když mi na tom visí něco trošku jiného, než Tobě ! :)

Já to snad vyfotím :-D

doplněno 14.06.14 22:28:

Jojo, jen máš menší "přívěšek" :-D

Ale stejně to nedře !

Kde se sehnat takovou šňůrku na krk? #4

Když ,,přívěšek"mám v ruce, protože ho tím fotím ale klíče si k tomu přidávám taky. :-D :-D

snurkanakrk
hodnocení

Děkuji moc a hezký večer přeji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]