Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké boty na práci v McDonaldu?

Od: bronys odpovědí: 3 změna:

Zdrávím našla jsem si práci v McDonaldu a píšou tam, že mám mít černou, uzavřenou, neklouzavou obuv. Co si pod tím mám představit? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

já mám lehké,kotníkové trekové Merrel boty,tak takové bych si vzala já.Celou šichtu na nohou,to chce kvalitu a lehčí botu...nebo jiné lehké,černé tenisky.

meart*
hodnocení

0x

Doporucil bych Vam znacku Rieker , ale nejsem si jist jestli delaji i "tenisky/botasky" jen v cerne barve, vetsinou maji spis "vicebarenve" motivy.

Jinak je vsude spoustu akci tak bych zasel najisto pro nejaky kvalitni botky klasika Nike, Adidas. Ty v cerne sezenete a opravdu neklouzou :D

hodnocení

0x

znamená to, že to tam halt musí bejt hóch, a tak blbci nepovolujou vzdušnou sandálovou obuv, ale měly by teda aspoň projít takový ty černý látkový polobotky s velkejma dírama (pochopitelně s černejma ponožkama) - viděl jsem to i na vietnamskejch tržnicích (v krámech taky); pravda vytvarování šlapky asi není nic moc, to by se kdyžtak dalo vylepšit vhodnou vložkou (při dobře zvolený velikosti)

(otázka je, jestli by skousli ještě ten typ s plným předkem, ale skoro (kromě nepatrnýho lemu) volnou patou - nejspíš ne)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]