Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sezonni prace v norsku

Od: occkerhg odpovědí: 3 změna:
Zdravim.
jsem v norsku a rad bych tu nasel nejakou praci na dva tri mesice, idealne nejakou venkovni (sber jahod, boruvek apod.) ale neni 100%ne podminkou.
nevite kde KONKRETNE hledat? Poptaval jsem na nav.no, ale maj tam jen klasicky zamestnani. a abych projel finn.no, na to neumim tak dobre norsky.
umim anglicky, nemecky a francouzsky
Jsem tu karou, tak muzu dojet kamkoli.
diky za kazdou moznou informaci. idealne od nekoho kdo tu prave je, nebo byl v minulych letech

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

V severských zemích zraje v letních měsících ostružník Moruška. Nízký, beztrnný až 25 cm vysoký keřík. Rubus chamaemorus. Takže pokud by jste chtěl sbírat drobné ovoce, v lesích se sbírá hojně tato ostružinka. Třeba právě teď dozrává a hledají do lesů sběrače? Víc Vám s tím nepomůžu, ale alespoň nějaká zajímavost. Četla jsem kdysi knížku o rodině s postiženým chlapcem, kde mimo jiné aktivity ji sbírali a vařili z ní marmelády.

doplněno 11.07.14 22:44:

Jinak zdravím z Čech a moc Vám přeju tu krásnou přírodu.

nww
hodnocení

0x

Spletl jste si země, pište na norská fóra.

lmgify
hodnocení

0x

" It is estimated that approximately 20-25 000 foreign workers come to Norway each year doing seasonal work in the agricultural sector. The majority of these workers are from Poland, Lithuania, Latvia and Estonia."

zdroj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]