Nejste přihlášen/a.
Nevím přesně jak je to dlouho ale všimla jsem si na sobě že když vzjdu ven tak mi většinou (ne vždycky) začne slzet oko na jedné straně a téct z nosní dírky na té samé straně ... Na druhé straně se mi to neděje. Není mito moc příjemné třeba při tělocviku kde jsme venku.. Může to být alergie?:
Na alergologii si můžete dojít bez doporučení svého lékaře.Udělají Vám testy na vše na co můžete být alergická.Já to mám už za sebou.
Nebolí a ani to není nepříjemné. Pokud to není žádný extrém, k alergologovi bych ani nechodil a sám si koupil zyrtec či jíné léky na alergii. On vám doktor stejně nic jiného ani neřekne
Vážení rádcové - nechci zakládat další téma, kterých je asi dost na dané téma - ale nikde jsem neviděl, co mne napadlo a co mne trápí... takže:
Nikdy jsem nebyl na nic alergický. Před cca měsícem jsem dobral poslední balení Luivac na imunitu a chválil si, že jsem přečkal střevní chřipkové období řádící tento měsíc snad všude - ve škole, školce i zaměstnání.
Třetí den ze mne teče (z nosu), pálí mne oči, až slzí... prostě příznaky alergií. Tatík mi říkal, že měl něco podobného po stříkání stromků - což je fakt, že už jsem stříkal druhou sadu postřiků. Mám jen pár stromků, takže bez nějakých ochranných pomůcek.
Nevím, jestli zítra jet koupit právě zyrtec či podobné léky (bez předpisu) nebo zda počkat další den-dva. Je možné, že postřik opravdu udělal trochu neplechy v mých dýchacích cestách... nerad bych se dopoval práškama.
Názory? Alergologie se objednává jako k holiči - měsíc dopředu... a stejně jsou výsledky po různých testech, že?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.