Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje nejake reseni pro me zuby?

Od: libusevojtova odpovědí: 4 změna:

Je mi 27 let a asi prijdu o predni dvojku, zub je zeslably, kyve se a je "tenky", uz kvuli te dvojce, abych ji setrila nejim ani nic hutneho.
Mam z toho depresy, doktorka na me ma cas jednou za tri mesice, a na rovinu mi rekla, ze mi dvojku uz asi nezachrani.
Mam relativne dobre zamestnani a nemuzu si dovolit prijit bez zubu. Nasetrila jsem si 140 tisic. Takze na implantat pripadne urcite mam. Existuje pripadne ale nejake reseni nez se pustim k jinemu doktorovi na implantat, tak , abych nechodila napriklad mesic bez zubu? To si vubec nedovedu predstavit chodit ani dva dny bez zubu.
Jakou nahradu muzu cekat, kdyz se mi zborti cely zub, zbyde jen koren? A jak dlouho to trva, nez mi nejakou nahradu pripadne zhotovy ode dne kdy tam prijdu, ze mi ten zub uplne ztroskotal? Dik za vase nazory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řešení existuje a peněz máte víc než dost. A krátkodobou náhradu pro plánovaný výkon Vám připraví předem. A možná v případě nouze i na počkání.

Jste z Prahy?

libusevojtova
hodnocení

Problem je, ze nejsem z Prahy. Bydlim u maleho mesta na Vysocine.
Ve stredu jdu prave po trech mesicich opet k zubarce a prave se bojim, ze v pripade otisku se mi ten tenky zub uplne odlomi.
Ja bych rekla ze svyho laickyho pohledu, ze lhuta na vyhotoveni provizorni nahrady bude asi zavisla na dany laboratori, a nejspis to nekde trva klidne tyden.

tiffany*
hodnocení

0x

Zkuste vyhledat na google a zavolat pro info ordinaci MUDr. Marek Baran, Ostrava, má nejnovější technologii. Přední zub ve Vašem věku za to stojí.

hodnocení

0x

Koukněte se na Jméno Antonín Šimůnek jsou tam všelijaké případy a otázky na pana doktora i s odpovědí...Také jsem mu psala ..Nabídne vám možnostt a cenu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]