Nejste přihlášen/a.
Je mi 27 let a asi prijdu o predni dvojku, zub je zeslably, kyve se a je "tenky", uz kvuli te dvojce, abych ji setrila nejim ani nic hutneho.
Mam z toho depresy, doktorka na me ma cas jednou za tri mesice, a na rovinu mi rekla, ze mi dvojku uz asi nezachrani.
Mam relativne dobre zamestnani a nemuzu si dovolit prijit bez zubu. Nasetrila jsem si 140 tisic. Takze na implantat pripadne urcite mam. Existuje pripadne ale nejake reseni nez se pustim k jinemu doktorovi na implantat, tak , abych nechodila napriklad mesic bez zubu? To si vubec nedovedu predstavit chodit ani dva dny bez zubu.
Jakou nahradu muzu cekat, kdyz se mi zborti cely zub, zbyde jen koren? A jak dlouho to trva, nez mi nejakou nahradu pripadne zhotovy ode dne kdy tam prijdu, ze mi ten zub uplne ztroskotal? Dik za vase nazory.
Řešení existuje a peněz máte víc než dost. A krátkodobou náhradu pro plánovaný výkon Vám připraví předem. A možná v případě nouze i na počkání.
Jste z Prahy?
Problem je, ze nejsem z Prahy. Bydlim u maleho mesta na Vysocine.
Ve stredu jdu prave po trech mesicich opet k zubarce a prave se bojim, ze v pripade otisku se mi ten tenky zub uplne odlomi.
Ja bych rekla ze svyho laickyho pohledu, ze lhuta na vyhotoveni provizorni nahrady bude asi zavisla na dany laboratori, a nejspis to nekde trva klidne tyden.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.