Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Do jaké země byste se přestěhovali?

Od: bu odpovědí: 14 změna:

V jaké zemi byste rádi bydleli, kde by se vám líbilo?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Lákala by mě Austrálie, Nový Zéland nebo možná Island ale už jsem na velké změny starej.

zztop*
hodnocení

0x

Rusko, Kanada. Prostě nějaká velká země s malou koncentrací lidí a minimum jedovaté havěti proto třeba u mě padá Austrálie

ohneta*
hodnocení

0x

Já nikde, v ČR jsu spokojený. Ale letní sídlo bych si dokázal představit v Řecku.

olaf71*
hodnocení

0x

už teď se cítím každý den jako v jiné zemi. jednou jako na Slovensku,Rusku, pak Ukrajině, dalších postkomunistických zemích. raději bych někam na ostrov s čistým mořem, celoroční teplotou min.25 °C a s lidmi, které mám rád

2kedar*
hodnocení

0x

Rusko a Kanada, jak správně podotkl "ZZtop". Je to díky tomu, že se mi už občas dělá z naši "civilizace" špatně.

Proč..? To snad dokážete většinou posoudit sami, pokud ne, pak jste spokojeni se současným systémem. Já nikoliv.

To poslední, co by mi třeba vadilo je... "Nemám signál"... *zed*

Radši umřu jako chlap, než jako srač.. (průjem) co nic nepoznal.

Je to o tom, být soběstačný. A kupodivu na Sibiři je 99% lidí soběstačných, až na ropu.

Nebo máte pocit, že se o ně stát stará.? A totéž v bleděmodrém je jak v USA na severu tak v Kanadě.

Je to zkrátka volnost, kterou v Evropě nemáte. Tady jste v jednom velkém kriminále, aniž by jste si to uvědomovali...

A Brusel utahuje oprátku.

zwiki*
hodnocení

0x

Být mladší tak v Německu/západní část/ nebo Jižní Amerika.

2kedar*

V Německu je kosa a nevlídno... Proč asi po válce zdrhali nacističtí funkcionáři do Jižní Ameriky.? :)

edelwais

asi proto, že tam byl spřátelený režim...? Kde byli krytí. Skrz podnebí určitě ne ;)

au1
05.08.14 18:47
hodnocení

0x

Barbados :)

hodnocení

0x

Moje vlastni zeme na mem vlastnim plovoucim ostrove. Zakotveny nekde v Stredozemnim mori alespon kilometr od pobrezi.

2kedar*

Příliž blízko vlivu Evropské Unie. -plac*

jabraka*
hodnocení

0x

Klidně bych dokázal dožít život na Tenerife.

JABRAKA

eulalie*
hodnocení

0x

V Karlově Studánce. Domorodcům bych rozuměla, přírodu mají fakt hezkou a je tam klid.

hodnocení

0x

idelně na pluto kde by neotravoval nikdo s cigaretou, ale když už pluto není planetou tak snad mars anebo na ten železnej kousek uvnitr saturnu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]