Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro přítele k narozeninám

Od: dedy odpovědí: 17 změna:

Přítel má za týden narozeniny a já zaboha nevím co mu dát jako dárek :-/ Už jsem nad tím přemýšlela hrozně dlouho, myslím, že jsem prolezla všechny diskuze co tady a na internetu na toto téma jsou a nic...prostě mi chybí inspiirace...poradíte? Příteli je 22let, studuje vysokou školu, dál bych to nespecifikovala.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Tak mu dej třeba tablet, nebo si zajeďte někam na víkend, možností je plno :)

hodnocení

0x

Chlapi mají rádi technické hračičky (elektronika) narozdíl od nepraktických dárků pro ženy (šperk).

zwiki*
hodnocení

0x

Chytrý telefon nebo hodinky.

waffentrager
hodnocení

0x

Mě by udělalo radost: jízda v mustangu, corvette, let letadlem (ne v balónu). Střelba ze samopalu - kulometu, jízda v tanku nebo BVP.

Jinak z těch technických, merkur, nějaké nářadí (nejlépe konzultace), lego, model letadla, nový notebook...

taky kniha

hodnocení

0x

Nepíšeš, jaké má přítel zájmy. To je myslím nejdůležitější. A rovněž jsi neudala cenové rozpětí, prostě kolik na dárek máš peněz...

Já bych osobně věnovala nějaký zážitek. Mám dobrou zkušenost se Slevomatem - tam se dá sehnat prakticky cokoli za velmi slušnou cenu. Když si koupíš voucher, a příteli by se to nelíbilo, vrátí Ti peníze v kreditech, a můžeš za to nakoupit něco jiného.

lmgify
hodnocení

0x

Rozhodne bych nekupoval neco, co reklamy tvrdi, ze se ma muzum koupit (technika, naradi, ...). Jestli technice neco naradi rozumi, tak stejne nikdy nemuzes koupit neco, s cim by byl spokojen, protoze tomu nerozumis tak jako ty (predstav si, ze by ti pritel koupil k vanocum boty nebo saty - taky to na 100% nebude neco, co by jsi si sama koupila, protoze to nebude tvuj styl).

Myslim, ze staci nejaky maly symbol toho, ze jsi nezapomnela, ze ma narozeniny. Dort by mel stacit. Mozna nejakou knizku z oboru, ktera ho zajima.

Jinak nemyslim, ze kluci nebo chlapi prozivaji svoje narozeniny tak, jako zeny. Pro me je to vicemene den jako kazdy jiny a kdybych dostal peknou pusu a vecer se se mnou chtela koukat na televizi, tak bych to povazoval za prijemne stravene narozeniny *smich*

hodnocení

0x

možností je spoust, nepíšete kolik chcete investovat, ani zájmy, ale co třeba zkusit nějaký adrenalinový zážitek?

dedy
hodnocení

cenová relace je asi do 600kč, chtěla bych něco co mu udělá radost, ale zároveň to bude i praktické, třeba něco co by mohl využít teď v létě, nebo něco co bude nosit u sebe...raději hmotnou věc než zážitek

ladinpraha*

Udělá to radost nejen jemu, je to praktické, využije hlavně v létě, u sebe to taky bude nosit a hmotné to taky trošku je. Moderní plavky.

dedy
hodnocení

jo, to vypadá fakt výborně myslím, že by byl nadšený :D ...ale myslím že stejně ještě budu hledat dál ...:D

sebod*

Láďo, Ty dnes teda perlíš :-D

zwiki*

Radost mu udělá kvalitní parfém

dedy
hodnocení

parfém má svůj jeden oblíbený a má ho ještě hodně, takže to bych mu teď moc nedávala... :-/

zwiki*

A co koupel v pivních lázní?

jarkak2102*
hodnocení

0x

Ahoj, taky jsem řešila podobný problém. Inspirace žádná, něco co by se zrovna hodilo se taky nenaskytlo, až mi kolegyně z práce udělala osvětovou přednášku :)

Je prý uplně jedno kolik chlapovi je, a jaké má zájmy, stejně se mu prý nikdy nezavděčíme :) tak než si lámat hlavičky, je lepší se věnovat nějaké jiné bohulibé zálibě a chlapa vyřešit jednoduše - prý dárkovou poukázkou.

Namítla jsem ji, že mi to přijde takové neosobní, vysvětlila mi však, ať to tak neberu, neznamená to, že bych ho měla méně ráda, vždyť vybírat můžu s ním. Ale on si vybere to co se mu opravdu líbí a z čeho bude mít radost. Ten můj rád chodí na ryby, tak jsem sedla na internet a objednala mu dárkovou poukázku do rybářských potřeb.

A výsledek? Mile mě překvapil, jak malý kluk seděl na internetu a vybíral, co se mu do té jeho výbavy ještě hodí :)

majsny
hodnocení

0x

Já si vetsinou dárky vyberu a moje drahá koupí. Nemáme rádi zbytecnosti. Naposledy mi udelala radost multitoolem od Leathermana.

balzerka
hodnocení

0x

Poukaz nebo lístky na něco. Od divadla, masáží, po hokej.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]