Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

4 dny dopředu?

Od: matulda13 odpovědí: 9 změna:

Měla bych dotaz: Myslíte si,že je blbé popřát někomu k svátku 4 dny dopředu? (s tím člověkem se vídám tak jednou do roka)...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Pokud je to jediné osobní setkání za rok, tak proč ne:)

wogoos*
hodnocení

0x

Doplňte to úslovím - Kdo rychle přeje, dvakrát přeje - a převedete to trochu do lehčí formy.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Určitě ne, zvlášť pokud je to spojeno s nějakým dárkem. Popřát se dá jakoukoli formou, ale osobně je to vždycky nejlepší.

fido*
hodnocení

0x

Rozhodně není.

ostatně kdy pořádáte rodinné oslavy narozenin? Také to není přesně v ten den.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, je to zcela v "normě". Důležité je, že popřát chcete a ten člověk Vám není lhostejný.

Zdravím!

lidus*
hodnocení

0x

Dopředu, dozadu, je to celkem jedno.

buss
hodnocení

0x

Nad čím bádat, kdy s ním nebudu, to jsou starosti.

matulda13
hodnocení

Děkuju,je to osobní setkání :)

sonyboj*
hodnocení

0x

V tom bych neviděl žádný problém. Já jsem se rozhodl letos oslavit se vší parádou svoje devadesátiny, i když mi do nich chybí ještě skoro půl století. Chci to udělat proto, abych si to opravdu užil se vším všudy. Kdybych se toho věku opravdu dožil, tak by to zase takový odvaz nebyl ;) Proto nevidím nic na tom popřát někomu o pár dní, týdnů, ba i roků dopředu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]