Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za věc

Od: denny276® odpovědí: 13 změna:
Dobrý den rádci ;) nevíte prosím k čemu slouží věc na obrázku? Děkuji :)
Co je to za věc

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych řekl že je to ohýbátor na rovnačku :) Vůbec netuším a taky mě to zajímá..

Ten válec vypadá jak nějaké závaží... Do hodin?

hodnocení

0x

Já bych řekla,nějaký otvírák :)

hodnocení

Já placla že je to kloub Terminátora:-D tak si ze mě dělají chlapi srandu, ale sami nevědí. Tak snad se tu najde někdo, kdo to ví :-D

tomibender*
hodnocení

0x

Vypadá to jako nějaká sadomaso pomůcka :-D

hodnocení

0x

Vypadá to, že se to na něco montuje? Je dole nějaký závit? Ty dva stříbrné díly jsou napevno spojené tím tmavým?

hodnocení

Jo , závit tam je, ale "hlava"na obrazku nahoře je na pevno.

je to závaží z velké váhy, na obrázku je to snad patrné.

doplněno 12.06.14 17:42:

No vidíte, já ani nevím, kdy jsem takovou váhu viděl naposled živě. To, že je to závaží mne napadlo hned, ten obloukový segment mi napověděl, že by se to mohlo "kolíbat"a pak jsem jen přemýšlel, kde jsem to viděl - podobná závaží může mít watův regulátor, ale ten má jiný mechanismus, tak mě napadla tahle velká vaha, pak už jen zbývalo najít obrázek na netu jak to vlastně vypadá v té váze a ejhle ono to vzhledově sedí :)

Co je to za věc #2

Jojo, je to ono! Závaží nebo k závaží. Součást váhy. ;) Tady se člověk dozví úplně všechno. :-D

doplněno 12.06.14 17:02:

Tomu, jak jste to neviděla se říká "provozní slepota" :-D

12.06.14 18:16
hodnocení

*smich* *smich* *smich*
12.06.14 18:18
hodnocení

*smich*
hodnocení

Ještě jednou díky :-D jste šikula ;)

hodnocení

Ha ! Děkuji za odpověď, jako blonďatou mě to nenapadlo, hlavně že okolo takové váhy jsem chodila víc jak čtyři roky každý den! *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]