Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divné věci v naší pazderně - co se tam děje?

Od: darkness odpovědí: 11 změna:

Zdravím, chci se vás na něco zeptat. vím, že to bude asi znít divně, ale včera jsem šel se psem kolem pazderny v naší vesnici a slyšel jsem rány odněkud z jídelny. Pazdernu mají pronajatou nějací Francouzi, ti tam ale už 3 roky nebyli *sok* Nechal jsem to být a pokračoval v cestě. Když jsem se vracel zpátky, slyšel jsem tam hodně nahlas tikání hodin ,ale opravdu hodně nahlas. Přece hodiny takhle hlasitě netikají, nebo snad ano? Bylo to slyšet ještě asi dvacet metrů na dálku. a dnes jsem se koukal z okna a kouřilo se z komína *sok* Ujištuji vás, že klíče mají ti Francouzi a obec nemá náhradní *sok* Takže pokud byste měl někdo nějaké racionální vysvětlení, šoupněte mi ho dolů do komentů :)

P.S. Jenom podotknu, že asi před 150 lety se tam stala vražda malého miminka *plac*

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

darkness
hodnocení

Jenom eště řeknu, že ta pazderna má zamřížovaný okna a dveře, vloupání bych vyloučil, protože vevnitř v podstatě skoro nic není, jenom nábytek *smich*

chizuru*
hodnocení

0x

Zřejmě se tam někdo zabydlel, co jiného by to bylo?
A jakou spojitost s tím proboha má to, co se stalo v polovině 19. století?

zztop*
hodnocení

0x

A co takhle, že tam někdo normálně začal bydlet. I když teda nevím co to má být pazderna

Pazderna se říkalo stavení sloužícimu k sušení a drhnuti lnu nebo konopi;)

hodnocení

0x

Asi tam nekdo vyvolaval Krvavou Mary.

hodnocení

0x
No tak nějak se tam asi dostat museli, a ze si k tomu kouří z komína, je přinejmenším zajímavé,. A proč to nemohou být ti Frantici?a nebo že tovarnu neprodali někomu jinému? A ze by si toho ostatní občané nevšimli , nebo všimli ale neřeší to? Zkuste se poptat na urade no tak, těžko tam budou legálně upalovat lidi a nebo vařit drogy tak aby se coudilo z komina... Nevim...
darkness
hodnocení

Samozřejmě že si toho všimli, začíná se to už i řešit, jenže ta rodina na tom psychicky není dobře. Takže teď má každý strach, aby se tam něco zase nesemlelo. A říkám, že to mají jen pronajaté - takže kdyby to chtěli prodat, nemůžou, museli by to dát zpátky obci :)

rady*
hodnocení

0x

Podívejte se do katastru online, zdali není již nový majitel nemovitosti.

moula*
hodnocení

0x

Zavolat policii.

ladinpraha*
hodnocení

0x

To nebylo tikání. To byl přece ten tvůj spolužák na dvoutaktu. Potřeboval se asi ohřát. Proč sháníš cizí zážitky, když jich máš sama dost?

darkness
hodnocení

Dobře, je to jedno a to samé, akorát že tohle psal můj mladší bratranec, fajn, ale promiň, můj spolužák byl také jeden z mých nejlepších kámošů *plac* a je to dost citlivý téma

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]