Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje skupina lidí,která hodnotí zboží atd

Od: akrass® odpovědí: 2 změna:

Prosím, sháním skupinu na FC, nebo i jinde, kde bych se mohla podělit o názory na zboží či ubytování apod. Častokrát se mi totiž stalo, že jsem se ptala na určitý výrobek, či firmu, či kde je dobré ubytování...a příspěvek nebo dotaz nebyl schválen, že je to reklama. A já myslím, že lidé by si měli říkat, jaké zboží je šmejd, jaké ja naopak dobré a cenově dostupné. TEĎ řeším dárek pro novomanžele, chci nějaké ubytování na svatební noc a zase mi příspěvek odmítli... pokud nějakou skupinu znáte, napište mi, zatím jsem ji nenašla, díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že taková skupina ani existovat nemůže. Ihned by ji rozprášila žaloba za poškození dobrého jména.

moxa*
hodnocení

0x

Asi nechápu dotaz...takových webů přece existuje spousta, na některch se hodnotí zboží (Heureka...), jinde jsou zase recenze ubytování. Nebo jaké stránky si představujete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]