Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty nike

Od: sekinek odpovědí: 9 změna:

Prosím vás potřeboval bych poradit. Když jsem si objednal a zplatil boty a teď chci najet na tu stránku kde ty boty byly kterou jsem měl uležou v oblíbených, tak mi to napsalo tohle: Sorry, the page you requested can not be found. Myslíte že se automaticky zruší ta objednávka? Nebo se nic neděje a boty příjdou normálně? Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Buď a nebo :D, tady ti to nikdo neřekne, pokud jsi udělal objednávku a potvrdil ji, tak by měly přijít - nejedná-li se o podvodný obchod :)

ohneta*
hodnocení

0x

A kde si je objednával?

hodnocení

0x

Zkus si tu stránku zobrazit v originále.Záložky někdy dělají brikule ;)

martinaa*
hodnocení

0x

Možná podvod, a možná je tento typ obuvi třeba také vyprodán a tím pádem byla stránka zrušena, už se mi to párkrát stalo. Byl by odkaz na ten obchod?

sekinek
hodnocení

Pokud jste odeslal objednávku a zboží zaplatil, tak by Vám zboží mělo normálně přijít. Na AliExpress jste si dělal registraci, tak by tam měly být informace o objednávce a něco Vám muselo přijít na e-mail. Mohl to být poslední pár, proto stránka nejde zobrazit.

hop®
hodnocení

0x

Možná stránku smázli, protože jste koupil poslední boty. Pokud ale web firmy funguje, nebál bych se problému. Uvidíte, jestli boty přijdou.

Objednával jste jako neregistrovaný? - Potom mohou být problémy s dohledáním objednávky, raději se i jednorázově registruji, abych měl trošku přehled.,..

sekinek
hodnocení

Děkuji moc :)

sekinek
hodnocení

A mám ještě jeden dotaz. Když se přihlásím na učet na aliexpressu. Tak objednal jsem si nějake oblečení a to mi ukazuje pořád že čeká na schválení a týden před tím jsem si objednal troje boty ale ty už v na tom učtu v objednávkách nemám. Takže nevím co to znamená? Protože když tam mám položku všechny objednávky a ty troje boty které jsem si objednal jako první tam nejsou a už jsou i zaplacené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]