Nejste přihlášen/a.
Prosím vás potřeboval bych poradit. Když jsem si objednal a zplatil boty a teď chci najet na tu stránku kde ty boty byly kterou jsem měl uležou v oblíbených, tak mi to napsalo tohle: Sorry, the page you requested can not be found. Myslíte že se automaticky zruší ta objednávka? Nebo se nic neděje a boty příjdou normálně? Děkuji
Možná podvod, a možná je tento typ obuvi třeba také vyprodán a tím pádem byla stránka zrušena, už se mi to párkrát stalo. Byl by odkaz na ten obchod?
Možná stránku smázli, protože jste koupil poslední boty. Pokud ale web firmy funguje, nebál bych se problému. Uvidíte, jestli boty přijdou.
Objednával jste jako neregistrovaný? - Potom mohou být problémy s dohledáním objednávky, raději se i jednorázově registruji, abych měl trošku přehled.,..
A mám ještě jeden dotaz. Když se přihlásím na učet na aliexpressu. Tak objednal jsem si nějake oblečení a to mi ukazuje pořád že čeká na schválení a týden před tím jsem si objednal troje boty ale ty už v na tom učtu v objednávkách nemám. Takže nevím co to znamená? Protože když tam mám položku všechny objednávky a ty troje boty které jsem si objednal jako první tam nejsou a už jsou i zaplacené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.