Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bylo to zemětřesení?

Od: mases* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,dnes bylo na Chebsku zenětřesení novinky.cz/... je možné aby bylo cítit o cca.145km(po silnici) dáleko?

Až teď čtu že bylo zemětřesení takže jsem vubec nevěděl co to je,ležel jsem na posteli a po dobu asi 3vteřin jsem cítil,jakoby někdo houpal jakoby dopředu a dozadu s barákem fakt takové divné houpáníhoupalo to s barákem a dost dobře to bylo vidět na kitce jak se klepe (dost nepřirozeně)

Cítil jsem tedy to zemětřesení?Ulicí nic nejelo ani třať tu nemáme byl prostě klid a najednou ty otřesy zažil jsem to poprvé a bylo to zvláštní...Díky za názory :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrat
hodnocení

0x

Já jsem to cítíla, v Plzni, 100 km. Menší zemětřesení jsem zažila už kdysi v Řecku, takže jsem věděla hned, že to nebyl soused s jeho rekonstrukcí bytu.

hodnocení

0x

sám jste dal odkaz, kde se o tom zmiňují - 100km daleko

novinky.cz/...
Zem se silně otřásala i v několik desítek kilometrů vzdálených Kraslicích, kde se hýbal nábytek. "Otřes jsme s přítelem pocítili i v Hartmanicích na Šumavě (tedy více než 100 km od Chebu. Třásla se voda v akvárku, skříně a pocítili jsme to i z podlahy. Trvalo to sice cca 5 sekund, ale vyděsilo nás to,” doplňuje čtenářka Novinek Jolana Baldová. Otřesy rovněž pocítili obyvatelé Loun na Ústecku a také mnoho lidí v Praze.

mases*
hodnocení

jj to "Otřesy rovněž pocítili obyvatelé Loun na Ústecku a také mnoho lidí v Praze." tam ještě nebylo tak to asi aktualizovali :)

hodnocení

0x

Bydlím kousek od Prahy a třásly se mi skleničky a trochu i zdi.Trvalo to asi 3-4 vteřiny a připadalo mi,že slyším i takové hučení.Teprve za půl hodiny jsem si to přečet na netu.Ale asi před týdnem jsem zažil to samé,ale to se třásly jen skleničky ale zdi ne.

babocka
hodnocení

0x

AHOJ ,v Domažlicích SOBOTA 31 . KVĚTNA 2014 ve 12.38 , jsme také pocítíli zemětřesení .

praivo*
hodnocení

0x

Já byl ve Františkových Lázních a sice jsem něco slyšel, ale necítil jsem nic...

bozidara
hodnocení

0x

Dnes v 12.38 jsem pocítila zemětřesení i v Praze - Letňanech, kdy se se mnou po dobu asi 3 vteřin hýbalo křeslo v panelovém domě

jardav
hodnocení

0x

Velichov (KV) 12:38, rána, celý barák se otřásl.

Určitě je možno cítit i dál.

lucka*
hodnocení

0x

Určitě bylo u mě doma se to stalo taky a to jsem od Mělníka. Klepala se skříň a celý stůl. Nejdřív jsem si myslela že blázním ale potom jsem poslochala rádio a tam to hlásili:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]