Nejste přihlášen/a.
Ahoj,dnes bylo na Chebsku zenětřesení novinky.cz/... je možné aby bylo cítit o cca.145km(po silnici) dáleko?
Až teď čtu že bylo zemětřesení takže jsem vubec nevěděl co to je,ležel jsem na posteli a po dobu asi 3vteřin jsem cítil,jakoby někdo houpal jakoby dopředu a dozadu s barákem fakt takové divné houpáníhoupalo to s barákem a dost dobře to bylo vidět na kitce jak se klepe (dost nepřirozeně)
Cítil jsem tedy to zemětřesení?Ulicí nic nejelo ani třať tu nemáme byl prostě klid a najednou ty otřesy zažil jsem to poprvé a bylo to zvláštní...Díky za názory
sám jste dal odkaz, kde se o tom zmiňují - 100km daleko
novinky.cz/...
Zem se silně otřásala i v několik desítek kilometrů vzdálených Kraslicích, kde se hýbal nábytek. "Otřes jsme s přítelem pocítili i v Hartmanicích na Šumavě (tedy více než 100 km od Chebu. Třásla se voda v akvárku, skříně a pocítili jsme to i z podlahy. Trvalo to sice cca 5 sekund, ale vyděsilo nás to,” doplňuje čtenářka Novinek Jolana Baldová. Otřesy rovněž pocítili obyvatelé Loun na Ústecku a také mnoho lidí v Praze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.