Nejste přihlášen/a.
Zdravím,přátelé Respektivě,milé dámy...Prosím Vás o radu a zkušenost co se týká kytiček do truhlíků.Nemyslím Muškáty a jinou podobnou klasiku.Spíše něco nového,neobvyklého,zajímavého
Děkuji.
Miluji své truhlíky a mám je už nějakých 15 let. Několikrát jsem se pokusila o změnu. Vyrobila jsem třeba takovou jako zahrádku s barevnými kytkami. Každá z nich má však svou dobu kvetení a tak postupně odcházely, až nezůstalo nic a já se pokorně vrátila do OBI pro muškáty. Pak jsem ještě asi 2x udělala pokus a osázela truhlíky jinými kytkami. Dopadlo to úplně stejně. Prostě jen muškáty a jiná klasika kvete od jara až do mrazu. Jestli ale máte dostatek peněz a času, můžete truhlíky stále obnovovat. Od primulek, přes macešky, všechno, co nabízí tržnice, až po konifery před mrazy. Chce to jen velký pytel zeminy a dokupovat a měnit kytky.
Co by mohlo vypadat opravdu originálně, pak kopřivy. Okrasné kopřivy jsou úžasné. Neexistují dvě stejné rostliny. Dají si líbit stříhání a tvarování a jsou velice dekoratívní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.