Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Květiny do truhlíků

Od: wamp® odpovědí: 3 změna:

Zdravím,přátelé *slunce* Respektivě,milé dámy...Prosím Vás o radu a zkušenost co se týká kytiček do truhlíků.Nemyslím Muškáty a jinou podobnou klasiku.Spíše něco nového,neobvyklého,zajímavého ;) Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dneska jsou toho na výběr kvanta, ale jestli chcete něco netradičního tak nepříliš rozšířený je lotus. Někdy ho prodávají jako plamínek.
doplněno 12.06.14 08:49: ceskestavby.cz/...
Vypadá jako asparágus ale když pěkně naroste a hodně rozkvete tak je úžasný.

hodnocení

0x

Miluji své truhlíky a mám je už nějakých 15 let. Několikrát jsem se pokusila o změnu. Vyrobila jsem třeba takovou jako zahrádku s barevnými kytkami. Každá z nich má však svou dobu kvetení a tak postupně odcházely, až nezůstalo nic a já se pokorně vrátila do OBI pro muškáty. Pak jsem ještě asi 2x udělala pokus a osázela truhlíky jinými kytkami. Dopadlo to úplně stejně. Prostě jen muškáty a jiná klasika kvete od jara až do mrazu. ;) Jestli ale máte dostatek peněz a času, můžete truhlíky stále obnovovat. Od primulek, přes macešky, všechno, co nabízí tržnice, až po konifery před mrazy. Chce to jen velký pytel zeminy a dokupovat a měnit kytky. ;) Co by mohlo vypadat opravdu originálně, pak kopřivy. Okrasné kopřivy jsou úžasné. Neexistují dvě stejné rostliny. Dají si líbit stříhání a tvarování a jsou velice dekoratívní.

hodnocení

Moc Vám oběma děkuji,vyzkouším ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]