Dobry den, potrebuji poradit... Uz 3 tydny kazde rano jezdim s jednim klukem. Koukame po sobe a ve stredu jsme se potkali v buse i na ceste domu, sedela jsem za nim a on se neustale otacel a vyhledaval ocni kontakt, chvili predtim nez vystupoval jsme se setkali pohledem a pak hned vystoupil. Druhy den jsme spolu nejely a dnes jsme spolu jeli a sedeli jsme jakoby naproti sobe, 2 krat se na me podival a po 2 zastavkach si sedl v autobuse dopredu. Byl takovy odtazity a ledovy. On se mi libi ale nemam odvahu. Je mi 16 let a kluka jsem jeste nemela. Nevite prosim co to znaci? Predem dekuji za kazdou odpoved
Ahoj. Zas to tak hned nehroť.Třeba jenom dostal ve škole pětku a má domácího zaracha. Může to být úplně jednoduché. Dej tomu čas, třeba časem něco vypozoruješ. Třeba se i časem sám osmělí.
Může to znamenat všelicos.. Mě takhle v prváku pronásledoval kluk, docela fešák.. Pak se konečně osmělil, přišel ke mě a zeptal se, jestli bych mu dala číslo na ségru )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.