Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Knihy pro začínající kadeřnice

Od: julineckaaa* odpovědí: 3 změna:

Ahojte, poradí mi někdo nějaké knihy pro začínající kadeřnice? Dělala jsem rekvalifikační kurz na kadeřnici, ale je to opradu krátká doba na naučení, a proto hledám jakékoliv knihy s postupem jak udělat nějaký střih. Nebomi můžete doporučit i nějakou knížku jak učesat nějaké účesy. Budu moc ráda za vaše tipy. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono to nejde vyčíst,to se musí vidět.Já se učila 3 roky a taková rekvalifikace je rychlokvaška,,ta vám toho moc neřekne.

Řekla bych,že se musíte nejprve naučit stříhat,,a sice jak se stříhá.Postup.To nejde u začátečníka kouknout na fotku a udělat ten účes. Opravdu to nejde vypsat tak,aby tohle člověk porozumněl.

Také šance - - učit se na lidech,kteří chtějí ostříhat dohola.Jak píši výše,nejprve se naučit techniku.

Umíte ostříhat třbas někoho nakrátko? Který má dlouhé vlasy?Jak uchopit ty prameny ,,sklon núžek či břitvy,nebo seřezávátka.Tohle jsou takové menší základy. Klidně mi napište,pokud budete chtít.

georgina*
hodnocení

0x

Zkuste na www.youtube.com - třeba tady:

nebo

je tam toho spoustu. Když si zadáte "stříhání vlasů" apod. Já nejsem ani kadeřnice ani nemám žádný kurs a naučila jsem se to jenom zde, prostože mi to taky baví.

doplněno 31.05.14 22:28:

Omlouvám se za ty odkazy, moc to s počítačem neumím. Myslela jsem, že se mi tam zobrazí jenom odkazy a ne přímo video.

Tak tohle nesvede,,,vždyť ani není vidět,jak to dělá s nůžkama ,,má je pod rukou. Tohle je profík!To chce pořádnou praxi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]