Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká dávka soli

Od: panokurka* odpovědí: 9 změna:

machroval jsem před spolužáky a nasypal si do jídla velké množství soli a pak to snědl.

ted sem takový malatný,špatně se mi dýchá,a sem takový malátný

Co by mohlo pomoct?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

hodně pij vodu

cobrak*
hodnocení

0x

Jak je to dlouho?!

doplněno 30.05.14 14:50:

Kolik jste si jí dal?

doplněno 30.05.14 14:54:

Okamžitě dvě tablety živočišného uhlí!

panokurka*
hodnocení

mín než 1 hodinu

panokurka*
hodnocení

já nemám živočišné uhlí

V lékarně ho mají *zed*

panokurka*
hodnocení

moje máma mi na to řekla že takovou kravinu ještě neslišela a odmítá to!

cobrak*

Stýle se nám nenapsal, kolik soli jste si vzal, ale každopádně intoxikace solí je poměrně vážná, protože sůl ve velké dávce tlumí dechové centrum, tudíž, pokud říkáte, že se Vám špatně dýchá, máte příznaky intoxikace sodíkem! myslím si ale, že tak velkou dávku, aby se Vám to stalo, jste nepožil, protože byste se pozvracel. Ale jsou případy, kdy člověk nemá taková obranný reflex a sní to, aniž by zvracel. Každopádně, pokud by se Vám dýchalo hůř a hůř, tak do nemocnice a volat 155!

noviny*
hodnocení

0x
Hodně vody a žádnou paniku. A pro příště víš co ;). Existujou mnohem lepší způsoby jak zamachrovat.

hodnocení

0x

Jednorázově by se snad nemohlo až tak nic stát, jak už rádci psali, hodně pít, aby se obsah žaludku rozředil.

Pokud někdo solí moc častěji, odnášejí to ledviny a další vnitřní orgány. Je lepší solit méně, než to přehánět.

A že jsi machroval před spolužáky? Poradím Ti lepší způsob, jak zamachruješ!

Nauč se dobře vyjmenovaná slova po S a po L a napiš diktát na jedničku. Abys už nikdy nepoužil slova NASIPAL a NESLIŠELA. Bude to zaručeně lepší, než se ládovat solí. A sklidíš daleko větší uznání. *bum* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]