Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouřky, jak silné?

Od: dustycz* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, mám strach z tepel, které ted byly, že bouřky co přijdou budou super silné. Všeude se to píše, tak nwm. Co si o tom myslíte vy? Jak silné budou? Respektive na Vysočině? Děkuji za odpovědi a pochopte můj problém :D

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, v Německu si situace poměrně vážná, mají silné lijáky, záplavy. U nás by to mělo být mírnější, ale silné bouřky hrozí stejně. Já sleduji situaci zde radar.meteopress.cz/... , čím červenější, tím horší, a zatím to nevypadá nijak úděsně.

dericcaster*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já myslím, že tohle ví jen Pánbůh... V platnosti je výstraha na velmi silné bouřky, ale to jen znamená, že mohou být, ale také nemusí. Ale i tak je asi lepší počítat s tou horší variantou a v rámci možností se připravit.

asd*
hodnocení

0x

V Německu mají brutální, u nás v pohodě. Dnes už velká nebude, nejspíš je celá vlna bouřek už za náma.. Co přijde to přijde, zatížit všechno na zahradě, velké stromy nenechat u baráku, auto do garáže nebo mít nachystanou protikroupovou deku atd. víc člověk nenadělá.

mases*

nic nepřijde vako vždy :( všichni jen plaší (TN.CZ) a pak jen trochu sprchne zabouří a konec takže bych nevěřil žádným katastrofickým předpovědím :)

doplněno 11.06.14 17:03:

radar.bourky.cz/...

olaf71*
hodnocení

0x

já osobně má bouřku rád

doplněno 11.06.14 20:04:

u nás tak deset minut kroupy. ani to nerozmlátilo střechu na pergole. slabota

mases*

Tak a zase nic :( taky se mi líběj bouřky parkrát zahřmělo a kapalo tak 5min a teď svítí slunce :( tak snad něco přijde v noci :)

dustycz*
hodnocení

U nás na Vysočině se to paku začíná mračit :D uvidím co z toho bude :D

dustycz*
hodnocení

se docela začíná mračit*

ria*
hodnocení

0x

Na severu Čech ani kapka. Asi to "vypršelo" po cestě *nevi* :)

dustycz*
hodnocení

Mně bude stačit když se celkově ochladí :D

hodnocení

0x

U nás, 17 km od Znojma, pekelná bouřka, cca 30 minut, kroupy, mega vichr. A navíc nám ty kroupy roztrhly síť proti hmyzu, jak je vítr na východní straně házel na okna. Těsně po bouřce cca 19 °C, teď 22 °C.

olaf71*

ta síť je od sluníčka degradovaná a protrhne to i nepozorně letící moucha

Olafe, asi máš pravdu. Ale co teď s tím, že? Izolepou ty díry asi neucpu. Takže pěkně "zahlen bitte" a novou. To naštve. Přitom ostatní sítě jsou netknuté.

duha*
hodnocení

0x

žiju v Plzenském, kraji a ani kapka a to máme 11.6.2014 23.06 .ČHMÚ musí být trestně odpovědný za šíření poplašné zprávy prý zde mají být silné bouřky, a to mají počítače placené z našich daní,ředitel musí být okamžitě sesazen a všichni s ním co měli co dělat s varováním na tyto bouřky . veřejná omluva v televizi a tisku je samozřejmá kdybych já takhle pracoval v práci tak jsem dávno nezaměstnaný

dericcaster*

A co kdyby to bylo obráceně? Nevydali by varování a pak by přišly bouřky jako třeba dnes na vysočině. Není přeci jen lepší se zbytečně připravit, než pak brečet nad autem omláceným od krup apod.? Ale chápu že některým, se člověk prostě nezavděčí... Meteorolige přeci není exaktní věda, je to vše o pravděpodobosti.

Meteorologové mnohokrát upozorňovali, že určit místo, kde bouřka bude či nebude, není možné. Ale když si někdo myslí, že když má meteorolog na stole počítač "z našich daní", tak to prostě určit musí, pak je zbytečné něco vysvětlovat.

hodnocení

0x

Na včerejší bouři jsem se chystala jako na konec světa. Ty snímky z Německa nebyly pěkné. Uklidili jsme kdeco, co nešlo, aspoň jsme přikryli a upevnili. Večer jsem pozavírala všechna okna.

Jak to dopadlo? Nepřišlo vůbec nic. Ani kapka nespadla, ani jeden hrom. Kolem 17,30 se sice trochu zatáhlo, ale za hodinu se už zase sluníčko smálo. A dneska od rána taky.

Já už té paní Honsové nevěřím. Nejvíc brble děda, řekla jsem mu včera, aby zalil jehličnany. On se chtěl vykroutit a odpověděl mi, že bude pršet a zmoknou. Chyba lávky, dneska té hadici už zaručeně neujde. Jaga.

lidus*
hodnocení

0x

Do této chvíle ani kapka vody a ani jeden blesk. Ochladilo se? Kde?

doplněno 12.06.14 11:57:

Jaguš, já včera na chalupě říkala manželovi, že je magor když před bouří zalévá, na štěstí zalil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]