Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám strach z tepel, které ted byly, že bouřky co přijdou budou super silné. Všeude se to píše, tak nwm. Co si o tom myslíte vy? Jak silné budou? Respektive na Vysočině? Děkuji za odpovědi a pochopte můj problém :D
Zdravím, v Německu si situace poměrně vážná, mají silné lijáky, záplavy. U nás by to mělo být mírnější, ale silné bouřky hrozí stejně. Já sleduji situaci zde radar.meteopress.cz/... , čím červenější, tím horší, a zatím to nevypadá nijak úděsně.
V Německu mají brutální, u nás v pohodě. Dnes už velká nebude, nejspíš je celá vlna bouřek už za náma.. Co přijde to přijde, zatížit všechno na zahradě, velké stromy nenechat u baráku, auto do garáže nebo mít nachystanou protikroupovou deku atd. víc člověk nenadělá.
U nás, 17 km od Znojma, pekelná bouřka, cca 30 minut, kroupy, mega vichr. A navíc nám ty kroupy roztrhly síť proti hmyzu, jak je vítr na východní straně házel na okna. Těsně po bouřce cca 19 °C, teď 22 °C.
žiju v Plzenském, kraji a ani kapka a to máme 11.6.2014 23.06 .ČHMÚ musí být trestně odpovědný za šíření poplašné zprávy prý zde mají být silné bouřky, a to mají počítače placené z našich daní,ředitel musí být okamžitě sesazen a všichni s ním co měli co dělat s varováním na tyto bouřky . veřejná omluva v televizi a tisku je samozřejmá kdybych já takhle pracoval v práci tak jsem dávno nezaměstnaný
A co kdyby to bylo obráceně? Nevydali by varování a pak by přišly bouřky jako třeba dnes na vysočině. Není přeci jen lepší se zbytečně připravit, než pak brečet nad autem omláceným od krup apod.? Ale chápu že některým, se člověk prostě nezavděčí... Meteorolige přeci není exaktní věda, je to vše o pravděpodobosti.
Na včerejší bouři jsem se chystala jako na konec světa. Ty snímky z Německa nebyly pěkné. Uklidili jsme kdeco, co nešlo, aspoň jsme přikryli a upevnili. Večer jsem pozavírala všechna okna.
Jak to dopadlo? Nepřišlo vůbec nic. Ani kapka nespadla, ani jeden hrom. Kolem 17,30 se sice trochu zatáhlo, ale za hodinu se už zase sluníčko smálo. A dneska od rána taky.
Já už té paní Honsové nevěřím. Nejvíc brble děda, řekla jsem mu včera, aby zalil jehličnany. On se chtěl vykroutit a odpověděl mi, že bude pršet a zmoknou. Chyba lávky, dneska té hadici už zaručeně neujde. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.