Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám zaujmout Ženu či Dívku?

Od: marty7812 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den nevím jak začít..ale já mám takový handicap-tím myslím vada řeci-porucha mluvení-už od narození a navíc odstaté uši-taky od narození prakticky od malička furt se trápím a trápím...Ale to vám nechci psát. :) Můj problém je ten že prakticky od mých 13 až 14ti se dívám po dívkách mého věku někdy i po starších Ženách! Ať už je to Olomouc,České Budějovice,Brno,Liberec,...apodobně všude po světě narazíte po nádherných sexy Ženách či Dívkách! Já jsem z Olomouce a je mi 19 a dlouhodobě nemám žádnou holku čím to asi může být? :(( Jako já tu nechci vylevát své srdce nebo jak bych to nazval,ale prostě mě štve že nemám holku! Co dělám tak hrozného? Čím to může být? Jsem přátelský,vtipný,romantický..atd mladý muž a pro Ženu-Dívku bych udělal všechno první až poslední! Po Olomouci chodí spousta krásných Žen až sexy famozních slečen! Když třeba vidím holky 18náctky v leginách nebo v čemkoliv jiném že mají na sobě třeba minisukně,kraťásky...tak bych nejradši na ně skočil serval bych jim co mají na sobě! Mě totiž Ženy či Dívky vzrušují nevím čím to je ale prostě si nemůžu pomoct! Myslíte že je to nějaká nemoc? :D

Jednou takhle na lavičce si ke mě přisedla jedna nádherná blondýnka a já to nemohl vydržet a chtěl sem jí oslovit ale nemohl sem protože sem se bál že nebude mít zájem ani chuť se semnou bavit! Totiž takhle všechno začalo na střední škole v prváku! Je mi 19 a ještě jsem panic trochu se za to stydím ale co už..život je bohužel krutá nehorazná svině..která s tebou akorát vyjebává!

Chci získat Dívku mých snů ale nedaří se mi ji přesvědčit aby semnou byla natož tak aby semnou chodila! :((( Když chodím po ulicích a naproti mě nějaké dvě krásné blondýnky nebo černovlásky..atd tak projdou a v zapětí se mi začnou smát nebo-li posmívat nemůžu se na to dívat a je mi toho líto a mrzí mě to! Tak proto píšu sem! Co mám podle vás dělat? Sem zoufalý a někdy si říkám proč tenhle vyjebaný svět vlastně žiju bez holky?Někdy kvůli mé vysněné Lásce chci skočit pod kola vlaku ale nemám sílu to udělat! Už chci být konečně Štastný jako všichni kluci z Olomouce! Na obličeji mám jebáky- uhry a dostal se od jedné holky přezdívku a těd cituji: Prej vypadáš jako jebatý kxicht-Bezdomovec! Můžete mi s tímto problémem pomoct? Děkuji vám mnohokrát! :))

Ps.Ty uhry mám už od mých 15ti let. Nevím co s tím má plno matiček krémů vodiček nic na to nepomáhá nejím žadná ostrá jídla nic tučného a ani čokolády!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Tak za prve. Svet se nezboří, ze jsi panic, to není ostuda.

Za druhe.mluv slusneji.

Za treti.zmen dermatolozku. Zkusil jsi treba zeptat se kosmetičky? Zkousel jsi silny vyvar z hermanku, gázu a dat teple na obličej? Vyčistit.

A za ctvrte není divne, ze te zeny vzrušují, když jsi sex.nevybity ;)

A za další. Časem se nejaka najde, neboj.

martinaa*

Plus já přidám - odstáté uši se dají řešit rychlou operací, vady řeči zase za pár měsíců odstraní dobrý logoped pro dospělé. Stačí jen chtít a zajímat se, ne se litovat.

danys*

Víte co by vám zcela jistě pomohlo? toto:

Jak mám zaujmout Ženu či Dívku?

buss
hodnocení

0x

Čí více se na to upínáš, tím hůůř. Čím by jsi tak zaujal, čuměním? Snové nejsou.

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Také jsem za mlada byl ostýchavý a bál jsem se na holky promluvit.Také mě "dráždily" a vzrušovaly svým tělem a vším.Nesmíš na své trable myslet a sžírat se.Život není peříčko a musíš se s tím poprat.No časem budeš mít holek,že nebudeš vědět co s nima.Na uhry užívej PANGAMIN/pivovarské kvasnice/ dlouhodobě.Mají je v lékárně.Na holky platí řeč.Hezky mluvit a mluvit,ony se nechávaj rádi ukecat a daj ti.:)

doplněno 29.05.14 16:53:

Jo a hlavně na ně nesmíš čumět jak na kdovíco.Jinak se "zaleknou" a myslí si co je to za blázna.

sonyboj*
hodnocení

0x

Souhlasím s "cuca", "martinaa", "buss". Přidám ještě jeden nápad. Co třeba posílení svého sebevědomí a emoční inteligence? Zkusil bych nějaký seminář, je jich určitě spousta. Podívej se třeby po seminářích Míly Menšíkové. Je to vážně skvělá dáma. www.info-gaudium.cz

petrat
hodnocení

0x

Ženy na mužích nejvíc zaujme schopnost vydělat peníze a ochota se o ně podělit. Není to jen vypočítavost, bohatý muž ženě zajistí nejlepší zázemí pro výchovu potenciálních dětí.

Takže začni vydělávat peníze. Hodně peněz, a pak se o tebe budou prát, krásné mladé holky, které by pro tebe udělaly cokoli.

Tak pod tuto odpověď se podepíšu. Možná máš pocit, že hezcí kluci mají hezké holky. Ale tak to není - co si tak všímám, nejhezčí holky mají chlapi, jejichž kvality jsou od pohledu úplně jinde než v přitažlivém vzhledu. Makej na sobě. I ve tvém poměrně mladém věku jde o to, mít holce co nabídnout. Když budeš v nějakém směru úspěšný, bude z tebe sálat sebevědomí a to prostě žádná holka nepřehlédne. Na nějaké odstáté uši se každá vykašle - spíš si všimne nedbale pohozených klíčů od X6 a hodinek za 100 litrů na ruce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]