Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platí jízdenka i do rychlíku?

Od: mm* odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer, jezdím každý den osobním vlakem. Zítra mi ale pojede rychlík a já nevím, jestli mi jízdenka bude platit. Není ta jízdenka jen na osobní vlak?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud si kupujete normální jízdenku, tak ta platí i na rychlík (pokud není povinně místenkový). Pokud tou jízdenkou máte na mysli nějaké ty IN karty a podobně, tak tam je to u každé jinak.

mm*
hodnocení

Mám obyčejnou :) děkuji.

hodnocení

0x

na rychlík platí normální jízdenka

buss
hodnocení

0x

drahná lééta.. jen ne výběr - pendolín..

hodnocení

0x

Nwn jak dnes,ale v minulosti platila,ale musel se přikoupit rychlíkový příplatek (teda pkd nebyla rovnou na rychlík!)Místenka jen do celého místenkového nebo jen do MV aby si jeden sedl i když je vlak plný!

Už asi 15 let vlakem nejezdím!Takže bez záruky

hop®

Ano, dříve to tak bylo, ovšem změny jsou všude, já jsem se také divil...

Fatalwir je vláčkař, takže jeho věřím jeho odpovědi! *palec*

hodnocení

0x

Na rychlíku neplatí pouze senior pas. Jinak jak výše, rychlík, spěšňák, expres, vše bez příplatku. Pouze v pendolinu místenka.

jirbar*

Zato důchodce si připlatí za INKARTU oproti nedůchodcům. Prý aby si moc nevyskakovali, když jim ČD daly tu 25% slevu, byť Kalousek to chtěl zrušit úplně.

dzordz*
hodnocení

0x

V rychlíku platí, ovšem neplatí v první třídě. Platila by pouze ve vozu první třídy, který je řazen místo obyčejného, protože obyčejnej neměli. (ale to sem ještě neviděl snad nikdy)

ferda60*
hodnocení

0x

Pomalu ale přichází doba, kdy budeme muset dávat pozor na to, zda nastupujeme do vlaku toho dopravce, kterého jízdenku držíme v ruce . . . *ee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]