Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Políbit jí nebo ne?

Od: lololol odpovědí: 11 změna:

Ahoj, za týden jdu ven s jednou holkou o kterou mám zájem (né poprvé) a když sem se jí ptal jak na tom jsem, psala že chce ještě chvíli počkat. Uvažoval sem nad tím, že až by odjížděla (nebo i v průběhu dne), že bych jí políbil. Co myslíte vy?

Jaká si myslíte, že by byla nejlepší chvíle? Třeb v parku na lavičce? :)

PS: párkrát už naznačila že bych tu šanci měl :)

Děkuji !

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Určitě neváhej s polibkem.A nezůstaň jen u jednoho polibku.Nejlepší je někde v klidu,kde Vás nikdo nevyruší :)

lololol
hodnocení

A jde nějak poznat že o polibek má zájem? :)

hodnocení

0x

A kolik ti je let?

lololol
hodnocení

Nedávno mi bylo 16 :)

No zkus to a uvidíš :)

lololol
hodnocení

0x
a co myslite, az bude odjizdet nebo v prubehu dne? :)

iz*
hodnocení

0x

Záleží na tom, co jí chceš políbit. Nebo že bys chtěl políbit ji?

Podle mne bys neměl nikam spěchat. Dívka chce ještě počkat, tak netlač na pilu.

Nebo o ni chceš přijít hned po první schůzce? Případně ještě dřív (pokud ji naštveš, sebere se a odejde).

A nehledej žádné "univerzální rady" v internetu. Neexistují. Co je dobré pro jednu dívku, může jiné vadit.

lololol
hodnocení

Není to první schůzka :)

Několikrát už jsem s ní venku byl :)

buss
hodnocení

0x

A na co čekáš? Co třeba hned letmo po příjezdu? Co chceš tady slyšet? Proč se ptáš jak na tom jsi, máš "dobývat".

mecik*
hodnocení

0x

Krásné mládí. Políbit děvče a kdy. Nechvátej , ale zároven neváhej. Za pokus to stojí. Trochu se k ní přibliž a poznáš, jestli cukne nebo ne . Třeba má zrovna takové starosti jako ty a netroufá si sama. Když potom ale přijdete na to, že chcete totéž to je krása. Tohle krásno máš jenom jednou za život nepokaž si to, až ti bude 60 a víc už ta elekrtika z těla nějak vyprchá. Ahoj.

hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]