Nejste přihlášen/a.
proč nejsou např.rohlíky okmínované a osolené občas na ně narazim ale dřív byli vždy okmínované,osolené a ptám se hlavně pro to že se tvrdí že za komanču byli potraviny v katastrofálním stavu tak co myslíte jsou potraviny dnes kvalitnější než dřív?
V každém supermarketu i v každé lepší samošce máš desítky druhů pečiva, nevěřím, že by se tam nic slaného a kmínovaného nenašlo. Třeba pletýnka, raženka, kajzerka...
Ano, potraviny jsou dnes výrazně kvalitnější než dřív, pokud porovnáváš stejnou cenovou relaci. Ale nemůžeš čekat, že třeba salám, který stojí třetinu toho co za komančů (s ohledem na výšku platů), bude stejný jako tehdy.
Ale je lidkou přirozeností říkat, jak dřív bylo líp. Za komunistů, za první republiky, za Rakouska... každá generace má svoje
Dnes je mnohem větší výběr vesměs šizeného pečiva. Opravdu kvalitní pekárenské výrobky lze sehnat také, ale stojí ranec. Mimochodem, nedáte si k snídani rozdrcené vlasy mrtvých Číňanů? Jste si jist, že ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.