Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Blíží se konecškolního roku a naše třída už si na ZŠ odchodila 9 let... Momentálně řešíme rozlučku s učiteli a máme s tím docela problém.. máte nějaké nápady, jak ji zorganizovat? Popřípadě jakou zábavu připravit pro učitele?
Záleží na tom, jaká škola jste a jaká je tradice těchto rozluček. Věřím, že plno devátých tříd dělá pro učitele něco "spešl", některé třídy ukuchtí pár chlebíčků, limču a v tělocvičně pustí na projektoru fotky z celých 9 let. Ani jedno mi nepřijde nijak špatné. Je fajn mít nějaký dáreček, já si je sbírám a je to hezká vzpomínka. Např. od předposledních deváťáků mám lžičku s fimo-hmoty s anglickými slovíčky (každý učitel dostal dle svého předmětu) a fotku.
Pokud děláte něco honosnějšího, ten bowling nahoře mi nepřijde jako špatná varianta. Bohužel tam asi nebude 100% účast, vím, jaké to je, když se chceme jednou za čtvrt roku s kolegy a bývalými kolegy sejít, překvapivě dost jich má malé děti nebo nemohoucí rodiče a večer prostě z domu nemůžou.
Za mě osobně, když uděláte vlastní program (měli jsme již i divadelní vystoupení ze školního prostředí), potěšíte daleko víc než draze zaplacená akce. Mnoho z dětí něco umí, dejte síly dohromady - někdo je schopen připravit občerstvení, někdo vyrobit dárky, někdo zorganizovat tělocvičnu, někdo vytisknout vtipný mini-časopis o tom, jak to s vámi 9 let šlo, pak nacvičte písničku/krátkou show a je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.