Nejste přihlášen/a.
Dobry den.poradi nekdo kam muzu investovat 150 000 krete by mi mesicne vynasely alespon 5000? Dekuji za odpovedi
Za 150 tisíc výnos pěti tisíc měsíčně? Neříkám, že to neni možné... Jen s Vaší gramatikou a ... Mimochodem píše se investice. Obě i měkké.
Za 150 by se dala koupit nějaká lepší garáž (v lepší lokalitě), ale ta Vám bude vynášet tak maximálně 2 - 2,5 tisíce měsíčně. A musíte sehnat někoho, komu jí pronajímat. V každém případě když se to povede a najde se dlouhodobý nájemník. Je to dobrá investice do začátku.
No, tak 40% rocni zhodnoceni leda tak v akciich. A to by muselo teda byt terno...
doplněno 11.12.12 01:29: To Luis. On nehleda nekoho, kdo mu sveri penize, naopak poptava, kam vlastni penize vyhodne investovat
To bych rekl, ze je dost zaadni rozdil.
lopezz. Proč myslíte? To jenom banky a různé penzijní a investiční fondy utvrzují středatele v tom, že 4%ní úrok je něco extra vysokého.
doplněno 11.12.12 13:08:Na 20% dosáhnete bez rizika, na těch cca 40 % , jestliže máte vše ošetřeno, tak risk je minimální. Bohužel většina lidí v takovéhle výši zhodnocení ihned podvod. I to patří k finanční negramotnosti.
Stále nechápu o jakých 40% je řeč. Naučte se počítat. Je to učivo tak ze 4. třídy ZŠ.
Já bych to dal do drobných starožitností, popř. sběratelského materiálu, ale tomu musíte rozumět, tak asi ne.
Pak snad jedině půjčovat. Není to moc, ale spoustě lidí stačí 20-30 000. Ovšem chce to záruky jako v zastavárně. A každý na to nemá žaludek.
1500 = 100% 10% =150 kč , takže 40% = 6000 kč, ale tazatel chce 5 000 měsíčně!
doplněno 11.12.12 16:49:Ubral jsem dvě nuly ale nic to na výsledku nemění 5000 ze 150 000 je cca 34% měsíčně
Ringo. Nic proti, ale naucit pocitat by si se mel mozna ty.
5000 ze 150000 skutecne 34% neni.
Naopak, 5000 je ze 150000 cca 3,3% mesicne, coz nam da za 12 mesicu koli? Prekvapive 40%.
Ale o tom tato otazka neni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.