Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak upevnit volnější kůži

Od: zavinac® odpovědí: 5 změna:

?Poradte,jak zpevnit pokožku na rukou od podpaždí po lokte? Měla jsem tam dříve svaly a teď už nemám...nějak se to bambelá. Díky všem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

No přece jít na plastiku,tam vytáhnou,uřežou a jiné metody.

hodnocení

0x

Nevíme jak jste stará, kolik je vám let. Takhle to měla moje babička, moje maminka a mám to i já. Moje holky ještě ne, ale budou to mít také tak. *plac* Ještě to takhle udělá, při překotném hubnutí. Je to smutné, ale je to tak, bez možnosti nápravy.

doplněno 28.05.14 09:59:

Je to smutné, ale je to tak. Jen zmíním královnu matku, která s oblibou nosila šaty bez rukávů a apartní klobouček. Celý svět ji mohl . . . a ona mohla celému světu . . . :-D

hodnocení

Jo je to tak ,,člověk aby nosil dlouhý rukávy v létě,nebo to uměl nosit. ..Plastika nepomůže ,zbylo by mi půl ruky haha..

Nevím kolik Vám je let a v jakém "to" máte stavu :)

Pomohlo by cvičení, aby se paže zpěvnily (třeba kliky - stačí dámské a pak takové ty obráceně, kdy se otočíte zády k židli, ruce dáte na sedátko, nohy natažené rovně před sebou a zvedáte trup nahoru a dolů) opět by tam byly svaly a zbytek vytahané kůže, už by šlo odstranit opravdu jen plastikou.

hodnocení

Díky za radu,,ale to cvičení by mne asi položilo ..Ach jo..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]