Nejste přihlášen/a.
?Poradte,jak zpevnit pokožku na rukou od podpaždí po lokte? Měla jsem tam dříve svaly a teď už nemám...nějak se to bambelá. Díky všem
Nevíme jak jste stará, kolik je vám let. Takhle to měla moje babička, moje maminka a mám to i já. Moje holky ještě ne, ale budou to mít také tak. Ještě to takhle udělá, při překotném hubnutí. Je to smutné, ale je to tak, bez možnosti nápravy.
Je to smutné, ale je to tak. Jen zmíním královnu matku, která s oblibou nosila šaty bez rukávů a apartní klobouček. Celý svět ji mohl . . . a ona mohla celému světu . . .
Jo je to tak ,,člověk aby nosil dlouhý rukávy v létě,nebo to uměl nosit. ..Plastika nepomůže ,zbylo by mi půl ruky haha..
Nevím kolik Vám je let a v jakém "to" máte stavu
Pomohlo by cvičení, aby se paže zpěvnily (třeba kliky - stačí dámské a pak takové ty obráceně, kdy se otočíte zády k židli, ruce dáte na sedátko, nohy natažené rovně před sebou a zvedáte trup nahoru a dolů) opět by tam byly svaly a zbytek vytahané kůže, už by šlo odstranit opravdu jen plastikou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.