Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznej pilota

Od: slendy odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Potřebuju poradit. Do Jeseníků jezdíme na chatu (do Krásné) a na kopci je tam malý pomníček. Patří nějakému letci co lítal s nějakým strojem *zed* pardon za to, ale na to jméno pilota se chci zeptat a právě si nemůžu vzpomenout jak se ten stroj jmenoval, bylo to nějaký cizí slovo co sem slyšela 100x ale furt to nevím *modla*
Jméno na tom pomníku nemůžu vyluštit a hledala jsem jinak všude, navštívila sem pár desítek stránek ale nikde jeho fotku nebo fotku toho spadlého stroje na kopci mezi lesy nemůžu najít, ani zmínku o oblasti Krásné. Hledala jsem i pod heslem U Šumperka, ale furt nic.
Prosím Vás pomozte mi. :)

Poznej pilota
výtka
Upozornění od sys hejkal 11. 05. 2013 17:01:28
Při příští návštěvě chaty vyfoťte pamětní desku bez toho pruhovaného trička, bude čitelná, některá informace by mohla pomoci!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

0x

Mohl to být větroň u obce Hraběšice? Asi 2005?

slendy
hodnocení

máš pravdu *smich* Díky. Ale furt nemužu najít to jméno xD všude v těch článcích, zprávy atd.. je jen jméno lékař, obce atd. ale ne toho pilota. Dost mě to zajímá *smich*

ovczaak*
hodnocení

0x

Našel jsem kompletní zprávu o katastrofě,ale jméno tam není. Podle čísla letounu ho v tom roce pilotoval Martin Molnár,podle startovní listiny. Jestli s ním i spadl,nevím...

ovczaak*
11.05.13 17:35
hodnocení

0x

tady -

ovczaak*
hodnocení

0x
slendy
11.05.13 19:51
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]