Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si nastavit sen?

Od: neznamy1005* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě jestli se dá nějak určit o čem se mi bude v noci zdát sen třeba dnes se budu prohánět ve ferari enzo a zítra třeba budu létat vzduchem, a jestli existuje nějaký "návod" nebo jak toho docílit.

Omlouvám se za skupinu nevěděl jsem kam tuto otázku zařadit.

Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
26.05.14 22:02
hodnocení

0x

Nedá

agentx
hodnocení

0x

Říct, že se něco nedá, je docela troufalé. Je ale pravda, že v lidském mozku se doposud nikdo pořádně nevyznal, takže docílit toho, aby se ti zdál nějaký konkrétní sen, je dost složité. Obecně se člověku zdá o tom, co za poslední den prožil, o čem přemýšlel a tak dále. Když si třeba o víkendu někde doma sedneš a celý den budeš myslet na to, co chceš zažít ve snu, třeba to vyjde. Ale ruku na srdce, stojí ti za to ten promrhaný den? :) Život není o snech, život je o realitě.

farr
hodnocení

0x

Doporučuji něco pročíst o lucidním snění. Pokud se ti to po nějakém čase začne dařit, budeš si ve snu dělat co chceš.

dzordz*
hodnocení

0x

Jde to, ale jen v lucidním snu. Chce to ale trénink, prvním krokem je vůbec takový sen někdy mít - rozpoznat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]