Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat hlavně kluků a mužů, vadilo by vám kdyby se holka v horku potila dost na zádech? Popřípadě bylo by to pro Vás lepší než extrémní pocení dlaní? Díky
Pocení je naprosto přirozená věc a nadměrné pocení je velice běžná a častá věc. Jestli je někdo v našem okolí na to cimprlich a vadí mu to, nic se s tím nedá dělat. Mnozí z nás mají k něčemu odpor, který buď dovedeme, nebo nedovedeme překonat. Podle mého názoru je pocení na zádech způsobeno přechodem mezi klimatickými podmínkami ( z vedra do chladné místnosti ), nebo trémou, která po chvíli opadne, je-li člověk, který ve mně tento pocit vyvolal v pohodě. Je to taky dost v naší hlavě. Znáte ten pocit, kdy si říkáte: teď tam přijdu a budu se zase potit jako prase...Jenže ono se to dá obejít. Nevím, jak přesně to funguje, ale je potřeba se dostat do stavu, kdy je mi to jedno a říkám si, atˇ mi všichni vlezou na záda... A ono to zabírá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.