Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bodies Revealed v Brně

Od: dendrey odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

manžel by rád navštívil výstavu Bodies Revealed, která teď začala v Brně. Chtěla bych mu koupit vstupenku k narozeninám, ale zajímalo by mě, zda jsou vstupenky prodávány na určitý den (to bych mu nekupovala) nebo je to vstupenka, se kterou můžu přijít kdykoliv v návštěvních hodinách.
Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

na ticketpro vám vše zdělí,ale myslím že je jedno kdy tam půjde,hlavně at to stihne do konce výstavy.My byli včera a supr,lístek jsme koupili na místě,parkovali ve Vaňkovce...vše u ruky a bez problému.

dendrey
hodnocení

Ok, díky.
Vzhledem k tomu, že to chci jako dárek, ráda bych, aby to nebylo na konkrétní den a on si mohl vybrat.
Jde beze mě, nevím, jestli bych to dala :)

lucie*

určitě ano,je tam spousta kostí,orgánu a modelů,taky videa a povídáni a i s mediky co jsou jako průvodci...a sposta zajímavých informací o fungování těla.Těch těl je tam asi pět,a na mě stejně psobily jako modely,v dnešní době techniky bych nepoznala model od nabalzamovaného těla.Věříla jsem,že jsou to lidé:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]