Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluju jí, ale ona je na kluky

Od: tinkywinkyduha odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

trochu se rozepíšu.

Je mi 12 let a JÍ 13..

Nebojím se říct že sem vyspělejší nejen tělem..

Vím, že dívky v tomto věku si obvykle myslí že jsou na holky ale.. tohle je jiný...

O minulých letních prázdninách sem se stěhovala, to znamená, že sem i měnila školu.

Samodzřejmě sem se první den bála, ale všechno je super, protože tam jsou lidi, který mají stejný zájmy..

Se spolužačkou posloucháme stejnou hudební skupinu.

Asi o měsíc později měl jeden člen z té kapely narozeniny.

Proto spolužačka udělala takový malý sraz.

Byla sem tam já, spolužačka a.. ONA <3.

Já JÍ do té doby neznala..

Když sem JÍ poprvé viděla, měla sem takový divný pocit ale láska to nebyla.. (já do té doby ani nevěděla že jsem bisexuálka, kluků bych se nevzdala..)

Sraz byl super.

Potom sem šla domů a přidala sem si JÍ na Facebooku..

Začaly jsme si psát, a později i chodit ven.

Staly se z nás nejlepší kamarádky.

Jenže já cítila a pořád cítím něco víc..

Od Vánoc je ale všechno jiný..

Začaly jsme se hádat, kvůli tomu že když příjde o přestávce k nám (je o třídu víš) tak že jí ignoruju..

Bolí mě, když jí nemůžu říct pravdu..

Už nejsme nejlepší kamarádky..

Co mě ale nejvíc štve je to, že má asi 2 týdny 12-ti letýho kluka..

Milují jí.

Je pro mě všechno.

Pořád na ní myslím.

Zdá se mi o ní.

Představuju si nás společnej život.

Dobře takže..

co je horší, že toho kluka nesnáším..

Je strašně rozmazlenej a ona má na LEPŠÍho..

Ona ví, že je nerada spolu vidím..

Když vidím jak si dávaj pusu, představuju si jak sem tam místo jeho já..

Ničí mě to.

Právě teď brečím.

Už dál nemůžu.

Je pro mě všechno.

Ona to neví.

Nikdo ani neví že sem bisexuálka.

Je úžasná..

Nevím co mám dělat.

Je to strašný..

Já vím že sem mladá ale mě to prostě ničí.

Neví někdo, co mám dělat? :(

Děkuju...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nechci to zlehčovat, věřím že to nemáš jednoduché, ale přestaň myslet na lásku /v tvém věku!/ a víc sportuj a užívej života. Však můžeš být vedle ní, ale jinak to neřeš.

tinkywinkyduhaa

Zkoušela jsem to, ale prostě to nejde..

Pořád musím myslet na to že s ní nikdy nebudu..

A jak to víš? Život je kulatej. Jednou jsi nahoře jednou dole. Za týden zjistí že tě miluje a svět bude prozářený štěstím. Dej tomu čas.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, když jsem byl ve Vašem věku, tak jsem pojem bisexuál ani neznal. Ono také nebylo volně v prodeji Brávíčko - tam jste to asi četla, že? A jak píše kolega, tak v tomto věku se nedá ještě napevno určit sexuální orientace - je to věk hledání, nejistot a tápání. Zkuste jí toho kluka odpustit a zůstaňte kamarádky. Ono se to vystříbří časem. Zdravím!

P.S. A za rok budete mít kluka třeba zase Vy.

hodnocení

0x

City se nedají vynutit. Pokud se tím trápíš, zkus zaměstnat své myšlenky jiným směrem. Věnovat se koníčkům, kamarádům...Nepředstavuj si, co by bylo, kdyby..Prostě se snaž brát věci takové jaké jsou...Kamarádka má kluka, líbí se jí, je to jen její věc a tak jí to zkrátka přej... Je Ti 12 let, ještě se hodně změníš a pak Ti třeba toto přijde úsměvné. Ale je jasné, že když má někdo někoho rád, těžko se radí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]