Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výmluva do práce

Od: babula odpovědí: 9 změna:

Poradte mi prosím nějakou originální výmluvu abych nemusel zejtra do práce. Dík

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Žádná taková "originální" výmluva není. Jediná možnost je dočasná pracovní neschopnost, schválená řádná dovolená, schválené neplacené volno, předem dohodnuté náhradní volno.

Jinak, když nechcete chodit do práce, nechoďte, za dveřmi čekají další. *nevi*

hodnocení

0x
Normalne tam zitra nechodte..A v pondeli uz take nemusite chodit.Je to strasne jednoduche.

hodnocení

0x

Indiáni vytrhali koleje? :D A k tomu se srazily jezdící schody? To by mohlo zabrat. :D

hm*
hodnocení

0x

"Nerad u vás pracuju. A zvlášť v sobotu. Takže už se o podobnou věc víckrát nepokoušejte, nebo taky můžu nadobro odejít!"

ladaadal*
hodnocení

0x

Tys ještě nikdy nečekal na pracáku, jestli se něco najde, viď? Jinak bys takhle neuvažoval ani ze srandy.

pavkazji*
hodnocení

0x

Stačí říct jsem línej jak prase a dělat mě nebaví a nepotřebuju to.

Až nebudete mít na chleba za námi nechoďte!

albatros498022*
hodnocení

0x

Nevím ale v dnešnís stavu zaměstnanosti bych asi nic nevymýšlel a vážil bych si toho, že nějakou práci mám.

hodnocení

0x

Tak si říkám, kolik je asi lidí, kteří by šli do práce zítra hned a rádi.

Originální výmluva by třeba byla, že jsem si byl hledat jinou práci. Případně, že si váš houpací kůň zlomil nohu.

hop®
hodnocení

0x

Tak se dneska pořádně vožer, zítra nebudeš mít problémy s vymlováním se...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]