Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímají mě formule... jak se stát jezdcem?

Od: pjptr* odpovědí: 7 změna:

Zdravím!

Je mi 15 let a už nějakou tu dobu se zajímám o formule. Moje koníčky jsou počítače (hw i sw a vše kolem nich) a pak se jen zajímám o formule. A otázka je prostá. Jak se stát jezdcem Formule 1, jako např. Michael Schumacher. Vím, že hned nebudu jezdit. Ale jak se postupně k tomu dopracovat?

Nejsme žádní boháči a nějaké trénování mi rodiče nezaplatí.

Co mám dělat, do kolika mám počkat a jak se k tomu dostat? Docela bych byl rád, kdybych byl jezdec Formule 1... byl by to takový můj sen :)

Co bych měl dělat, abych se k tomu nějak dokopal? Díky :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mozna v pristim zivote.

Kdyz se podivas na zivotopis kterehokoliv vrcholoveho okruhoveho zavodnika, zjistis, ze prakticky bez vyjimky zacinali uz v predskolnim veku na motokarach. A z tech tisicu a desetitisicu, co takhle zacinali jich jsou jenom stovky, kteri se dostanou k okruhovemu zavodeni na nejvyssi urovni.

Takze treba priste.

olaf71*
hodnocení

0x

píšeš, že nejste žádní boháči a to je jeden z hlavních předpokladů. už teď by jsi musel mít odježděno na motokárách a to něco stojí. jestli se chceš ještě někam dokopat, tak si uber pár let a začni kopat poklad

hahanaj*
hodnocení

0x

Každý měl jednou svůj sen ...bohužel málokomu se vyplní .

Můžeš ale být fandou formulí i když jen jezdit na závody stojí spoustu peněz . Tak se k tomu raději nijak neupínej ,stůj nohama na zemi a najdi si reálného koníčka na kterém můžeš pracovat .

daniell*
hodnocení

0x

neposlouchej lidi co říkají že to nejde ... jde ale chce to pro to něco udělat . Manžer s formule 1 nepojede po vaší ulici, nezastaví nahodou u vašeho domu a neřekne "Čau nechtěl bys jezdit F1?" . Ale ti správní lidé si vždy najdou ty správné věci. F1 je vlastně vrchol toho kam se můžeš jako závodník dostat. Každý začínal na poli nebo uzavřeném okruhu kde jezdilo pár kluků. Pro něco takového musíš mít bezesporu talent - talent pro řízení. Začni jezdit. Musí to být tvůj opravdu velký koníček. Ti lidé do toho rvou vlastně každou první i poslední korunu. Ale pokud vytrváš a budeš jezdit, budeš dobrý, budeš se snažit - určitě se někam dostaneš. Šance že do F1 je málá ale existuje.

hodnocení

0x

V podstatě mají pravdu všichni odpovídající-v tom,že všichni současní piloti začínali jako malé dítka na motorárách a postupně se vyjezdili až na vrchol! dále v tom že to stojí hejno peněz!

Ale pravdu má také poslední-Daniel- pokud to chceš ,tak začni jezdit a zapři se a bojuj-pilotem FL se sice můžeš stát i když ta šance je minimální ale můžeš se stát -pokud na to budeš mít "buňky"- dobrým v jiném autosportu!To nikdo nevíme!

hodnocení

0x

Proč zrovna F1? Nic jiného se nejezdí?

dzordz*
hodnocení

0x

Znám jednoho, Ing ze strojárny, už během magistra kolem toho něco dělal, teď to má jako zaměstnání, je kolem formulí (ne F1, ale nějaký jiný formule, tomu nerozumím) denně, furt se v tom šťouraj, jezděj po Evropě a tak. Akorát v ní teda během závodu nesedí, ale na nějaký ladění a tak se sveze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]