Nejste přihlášen/a.
Mě je 12 a bratranci je 22... Jsme od sebe dost let. Když sme byli menší tak jsme jezdívali na prázdniny k babičce bylo to hrozně supr jenže když mi bylo 6 tak tohle období skončilo a já bratrance od té doby neviděla (asi dvakrát kolem mě projel autem) . Můj bratr se narodli když mi bylo 6 a tak ho nikdy nepoznal. Hrozně mi chybí to jak sme spolu lezli po střechách a vyváděli různý blbosti .. . Už 2 slíbil že za mnou a sestřenicí přijede když sme byli u babči ale pokaždé nepřijel po 2. když nepřijel tak sme mu zavolali měl hlas jako chlap chtěla sem mu do telefonu říct tolik věcí ale nedokázala sem to a položila sem to. Můj táta bude mít oslavu narozenin on tam asi příde a já na něho chci udělat dojem aby si se mnou povídal nebo tak něco ... Vím že je mu 22 a má svůj život ale mohl by si taky čas od času vzpomenout na svou rodinu. Bydlí ve stejném městě a ani na velikonoce nepřišel musím na to pořád myslet mám ho opravdu ráda...
Táta bude mít oslavu ale on na ni nepříjde protože jede na vodu je mi to hrozně líto... O bratranci se mi zdají sny př. jak se podlouhé době vydíme ... Chtěla bych ho vidět ale jak to mám udělat?
Tet je u nás doma teta a říká že bratranec ji tam jen zaveze a pak pro ni přijede- nevím co mám dělat chci aby tam taky zůstal ale taky sem zaslechla že je mu to blbý nevím co mám dělat ... Otázka spěchá - než teta odejde ..
Dobrý den, zkusím Vám poradit jednu věc - pokud něco nejde vyslovit, tak to jde napsat. Jinak řečeno - nemusíte mu to říkat do očí, ale zkuste mu to napsat v dopise nebo mailu. O tom, že Vám chybí, že by se mohl zastavit a vše ostatní, co Vám nejde vyjádřit osobně nebo telefonicky.
Zdravím!
doplněno 08.06.14 08:32:A co jste od 24. 5. 2014 udělala? Byla z Vaší strany nějaká aktivita nebo jen čekáte na zázrak?
Něco udělejte (dopis, mail, SMS, vzkaz) nebo jen dál sněte.
doplněno 10.06.14 20:42:Napište jen stručně a neutrálně: Ahoj, Bohouši!
Možná se divíš, proč Ti píši, ale já si občas vzpomenu na naše společné zážitky. Ráda bych Tě zase viděla, protože si chci popovídat a zeptat se, co je u Tebe nového. Doufám, že se ozveš a to hodně brzo. Budu čekat na odpověď, tak napiš nebo se rovnou u nás zastav. Ahoj!
Jarča Nováková z Dlouhé nad Krátkou Nezapomeňte napsat správná jména a místo - pouhé zkopírování tohoto textu by nemělo ten efekt.
doplněno 11.06.14 19:36:Nemáte zač.
Už sem mu několikirát chtěkla napsat - jenže nevím co .. aby to neznělo divně, vlezle, zamilovaně atd.
Hodně nad tím přemýšlím mám na něj spoustu hezkých vzpomínek nechci ho ztratit..
Nevím jak by se tvářil 22letý kluk na dopis od 12ti-leté sestřenice, že mu chybí, to zní trochu "zamilovaně". Spíš by stačila jednoduchá sms - "Ahoj, jaktože se ani neukážeš
,?" Nebo něco podobného s humorem...
Ale upřímně, asi bude mít trochu jiné zájmy, než se kamarádit s 12-ti letými slečnami, určitě to nebude stejný kluk, jak si ho pamatuješ .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.