Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chci jedné slečně darovat kytku, jenže před nedávnem už jsem ji něco dal, takže nechci aby to vypadalo že ji furt něco kupuji a snažím se ji uplatit. Proto mě napadlo použít květiny co jsou venku, ale jak to pojmout originálně, možná k tomu přidat nějaký vzkaz, moc toho tady neroste, hlavně pampelišky tady jsou. Před bytovkami jsou docela luxusní růže, ale zase nechci krást. Co vymyslet?
Ahoj, já bych byla nadšená z tak romantického gesta, jako je utržení lučních květin, ted hodně rostou i sedmikrásky.
Růže nekraďte. Ovšem záleží jestli je jí vaše pozornost milá nebo ne, to musíte odhadnout vy.
Originální neoriginální, koupit kytku umí každý, romantika ustupuje, hodně zdaru!
doplněno 08.06.14 17:53:Petrat, jste žena či muž? Proč si myslíte, že pampeliška je laciné gesto? Všechno je dnes opravdu o penězích?
Když se o mě snažíš, koukej koupit zlatý prsten? Nebo jsem Vás špatně pochopila. Každý máme svoje názory, ale mě by potěšila radši ta blbá pampeliška než povinně 2 krát do roka kytka od manžela na svátek a narozeniny Nu což už nejsem pubertačka, abych mohla očekávat nějakou romantiku...
naopak ji neco kup pekna a vetsi kytka je draha, tak treba jen symbolicky jednu ruzi
natrhane kytky z venku? nic moc napad...
Cuca. Asi už nejsme IN. Jak tady čtu, tak pro většinu je pampeliška "nicmoc". Přitom já si taky myslím, že taková "obyčejná" venku utržená kytka, je daleko daleko lepší, jak pugét z květinářství za 500,-K
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.