Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Květina pro dívku - originálně

Od: nicknick odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

chci jedné slečně darovat kytku, jenže před nedávnem už jsem ji něco dal, takže nechci aby to vypadalo že ji furt něco kupuji a snažím se ji uplatit. Proto mě napadlo použít květiny co jsou venku, ale jak to pojmout originálně, možná k tomu přidat nějaký vzkaz, moc toho tady neroste, hlavně pampelišky tady jsou. Před bytovkami jsou docela luxusní růže, ale zase nechci krást. Co vymyslet?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ijpo
hodnocení

0x

Přesuňte mozek z kalhot do hlavy a nemyslete si, že rozmazlováním dosáhnete něčeho jiného, než ona sama chce.

cuca*
hodnocení

0x

Ahoj, já bych byla nadšená z tak romantického gesta, jako je utržení lučních květin, ted hodně rostou i sedmikrásky.

Růže nekraďte. Ovšem záleží jestli je jí vaše pozornost milá nebo ne, to musíte odhadnout vy.

Originální neoriginální, koupit kytku umí každý, romantika ustupuje, hodně zdaru!

doplněno 08.06.14 17:53:

Petrat, jste žena či muž? Proč si myslíte, že pampeliška je laciné gesto? Všechno je dnes opravdu o penězích?

Když se o mě snažíš, koukej koupit zlatý prsten? Nebo jsem Vás špatně pochopila. Každý máme svoje názory, ale mě by potěšila radši ta blbá pampeliška než povinně 2 krát do roka kytka od manžela na svátek a narozeniny :) Nu což už nejsem pubertačka, abych mohla očekávat nějakou romantiku...

petrat
hodnocení

0x

Pampelišky slečně nenoste, ani kradené růže, romantické to moc není, spíš laciné. Buď se o ní snažíte - a pak by to mělo být vidět, anebo se nesnažíte - a pak jí teda nic nedávejte.

jancaannca
hodnocení

0x

naopak ji neco kup :) pekna a vetsi kytka je draha, tak treba jen symbolicky jednu ruzi :)

natrhane kytky z venku? nic moc napad...

sebod*

Cuca. Asi už nejsme IN. Jak tady čtu, tak pro většinu je pampeliška "nicmoc". Přitom já si taky myslím, že taková "obyčejná" venku utržená kytka, je daleko daleko lepší, jak pugét z květinářství za 500,-K

majsterjoe*

No to kazdopadne, uz z toho duvodu, ze to da daleko vice prace, nez vytahnout penezenku. Chce to trochu snahy ale radost to stoprocentne udela. Asi bych ji nedel k narozeninam, ale jako pro poteseni urcite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]