Nejste přihlášen/a.
zdravím, nevím jestli to něco znamená ale dívejte... přistěhovaly jsme se kousek od prahy a bydlíme tady asi měsíc máme schránky v bytě když se vleze z hlavního vchodu vevnitř, předevčírem jsme přišly domu a byly nám vyměněne zámky u schránky nejdřív to vypadalo jak kdyby nam jen někdo vypačil schránku ale včera sme se pořádně dívaly a každa schránka má svoje číselko shodné s klíčkem a náše číselko zámku bylo na schrance od pana Vacka, tak sem říkala že na něj zazvoníme a zeptáme se ho jake má číslo na klíčku at víme. Jenže on nemá na zvonku jméno... a měl v te jeho odemčene schrance dopis tak sme se podívaly a bylo tam číslo bytu, dopis už je hoodně stary... je to byt vedle nás. tam taky nemá jméno nikdo tam nebydlí...Nikdo v baráku o něm nikdy neslyšel a jak sme na něj šli zazvonit tak jak se odemykají dveře tak tam měl udělanou ve dveřích malinkou dírku jako kdyby ho chtěly vykrát nebo já nevím proč to tam je... Dneska ráno jsme šli s přítelem do nové práce do stejné a ráno jak nám zvonil budík tak sme se vzbudily šli do koupelny tak z ničeho nic začal šííleně zvonit z bytu od pana Vacka zvonek, zvonil asi 10 minut, tak sme se šli podívat a byl zamačklý zvonek vevnitř ne venku...ale nikdo ani nešel po chodbě tak to nemohl nikdo udělat... tak sme si řekli jen náhoda... Přišli jsme do práce 30km od našeho bydliště a tedka pan co nabíral lidi četl jména kteří přišli do práce a řetly ty jmena a řekly zase pan Vacek? nikdo se neozyval... tak říkaly že se hláil do práce a nepřišela nedal ani o sobě vědět...Mě se to zdá nějaké divné jakoby se mi někdo něco snažil říct... Nevím nerozumim tomu možná je to pouhá náhoda ale kdyby to bylo nějaké časté přijmení jako například Novák tak to pochopím ale že zrovna Vacek? ... Nestalo se něco podobnýmu někomu? jak to mám chápat... Co se stane příště?
Děkuji za přečtení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.