Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se neopít?

Od: dustycz* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, takže nikdy jsem moc nepil, takže nějak extra zvyklí nejsem a máme nějakou párty v klubu a nwm co pít :D. Mám si dát nějaké málo alkoholické nápoje ( poradte jaké), nebo nepít vůbec alkohol?:D. Je mi 15, 170cm a 60kg, takže moc toho asi nevydržím :). Nebo jsou nějkáké tehcniky které mi pomuzou?:D Děkuji :DD

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

0x

V 15-ti bych tedy radila nepít vůbec nic, když už tak něco slabšího a hlavně to nemíchat jinak ti bude blbě. Pít pořád to jedno.

vklus
hodnocení

0x

Oni správně někomu vůbec nalijí alkohol nebo je to jen hypotetická otázka?

dustycz*
hodnocení

Jen tak hypotetická otázka kdyby náhodou...

honzacz*
hodnocení

0x

Myslím, že každý se v 15 letech alkoholu napil, tak proč ne - s mírou. :)

Nepij na lačno, drž se jedné značky a hlavně nepij moc, abys nezahučel pod stůl. Málo alkoholu má třeba pivo a víno, naopak po vodce, rumu, fernetu (obecně po destilátech) ji máš za chvíli jak z praku a pak druhý den ráno to taky stojí za to.

Honzo cz-já s ním pít nebudu!

Tazeteli doporučuji vůbec nepít! Má na to ještě čas!Může si založit problém do budoucna a dostat nejen sebe do maléru!

stonek*
hodnocení

0x

Vy samozřejmě pít alkohol nesmíte, ti starší, co mohou, často před tím jedí mastné pokrmy. Vypltí se počítat se setrvačností a předvídat, nelít to do sebe jako Muf s odklápěcí hlavou ale vypít množství vedoucí do dobré nálady a konec.

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Je to jednoduché, pokud už nechci, tak nepiju. Já osobně také občas zajdu někam, kde lidé pijí, ale zkrátka nejsem hloupá ovce, která by se musela vožrat jak doga jen proto, že to udělali ostatní. Umím se bavit i bez deseti piv ;) Dejte si během večera třeba tři piva a nemíchejte to s ničím jiným ;) Když jsem byl starý jako Vy, tak jsem si myslel, že se musím okamžitě opít, no a dopadlo to tak, že jsem pozvracel celou trasu pražského metra a nakonec mě vyhodili z autobusu :-D Takže jak se říká ,,Všeho s mírou." *palec*

hodnocení

0x

techniky, jak se neopít, jsou - 1. najíst se, než budeš pít + 2.nápoje nemíchat + 3. volit takové, které nemají moc alkoholu (pivo. víno)... záleží taky, co ti chutná - já bych si třeba klidně dala tonika a byla spokojená - chutná mi to víc, jak alkohol...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já doporučuji nepít vůbec. Není ti 18 a pokud chceš experimentovat s alkoholem, tak je to nejlepší doma. Já nikdy neměl na jakékoli akci problém nepít a nabízený alkohol odmítnout. Chce to zpočátku si stát na svém a ostatní si na to velmi rychle zvyknou. Nikdy nezapomenu na našeho profesora, který nám říkal: Pijte jako dobytek, ten ví, kdy má dost.

hodnocení

0x

Asi bys pít neměl vůbec, ale kdyby náhodou, pak jdi dobře najezený, nikdy nepij na prázdný žaludek. Měj před sebou alkohol a sklenici s nějakým nealko. Mezi upitím, usrknutím, alkoholu si nechej hodně dlouhou chvíli a pij nealko. Pak budeš stíhat alkohol hlídat a poznáš, kdy bys měl ještě chvíli počkat. Když ho dostatečně naředíš nealkem, budeš mít kontrolu a nikdo nepozná, že skoro nepiješ. Tvař se, že piješ, když se bojíš, aby se ti nesmáli. Nepij, jen maličko usrkuj. S jednou skleničkou alkoholu a několika velkými sklenicemi nealka vydržíš klidně celý večer, aniž by se odlišoval od ostatních. ;) Já jsem nikdy příliš nepila a když jsem se setkala se společností, která pindala, vždycky jsem lamentovala, jak jsem smutná z toho, že mi alkohol nechutná. Fakt mi nechtná.

doplněno 06.10.14 10:11:

Ale když začnu naříkat, jak všem závidím že jim chutná a jsou pak veselí, každý mě polituje a už to neřeší. Když řeknu něco jiného, třeba antibiotika nebo že řídím, vyvolám akorát velkou debatu, jak to obejít a vyřešit. :-D

lindaf*
Babkazov, abych pravdu rekla taky mi alkohol nechutna. Vzdy sw vymluvim na to , ze jsem ridic a je to :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]