Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Poraďte mi, prosím nějaké hodně smutné knížky s tragickým koncem.
Děkuji
Neblázněte! K čemu smutné knížky? Vyžíváte se snad v slzavých emocích? A za nějakou dobu budeme číst dotaz, jak se dostat k psychiatrovi a jaká antidepresiva jsou nejlepší, protože nemůžete spávat a máte stále stísněné představy. O dotazech, jak se bezbolestně zabít, už vůbec nemluvím. Nechejte toho a raději si přečtěte něco, co ve vás zanechá usměvavý pocit!
Všechny knihy od E. M. Remarqua. Ve většině z nich vystupuje krásná mladá dívka, která ovšem v závěru knihy umírá /často na TBC/. Nebo hlavní hrdina umře na předposlední stránce, i když mu držím palce celou knihu.
Jako příklad: Nebe nezná vyvolených, Vítězný oblouk, Miluj bližního svého, Na západní frontě klid, Čas žít, čas umírat, Tři kamarádi /už tu bylo řečeno/, nebo kniha o životě- smrti v koncentračním táboře Mellern za 2. světové války - Jiskra života. Občas jsem ji musela přestat číst a pak jsem se k ní zase vracela, zase kousek. Celé to najednou nešlo - tolik smrti, bolesti, násilí, utrpení v jedné knize...Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.