Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Údajně zázračný recept na bolesti

Od: jamamba* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, na internetu jsem našla údajně zázračný lék na bolesti všeho druhu. Autorka udává, že si jeho pomocí vyléčila bolesti karpálních tunelů, v diskuzi píší další lidé, že tento recept použili i na bolesti např. artritické aj. Otázka zní - máte někdo zkušenosti s tímto, nebo podobným receptem na léčbu bolestí a je skutečně účinný? Dále mě zajímá, proč zrovna acylpiryn a aloe? Nemám povědomí o účinných látkách a proč a jakým způsobem by měly působit zrovna v této formě... Zkopírovala jsem recept, na chyby v textu neberu zřetel... POTŘEBNÉ PŘÍSADY: acylpyrin, 5 listů aloe, francovku herbu či lesanu.

POSTUP PŘÍPRAVY
Dlouho jsem měla bolesti rukou, hlavně v klidu a nejhorší to bylo v noci... Nevíte kam s rukou, brní prsty a jste každou chvilku vzhůru a ráno nejste schopna udržet drobné věci v rukou, nemáte v nich cit. S obtížností mažete chleba, zamykáte dveře apodobně. Pokud trpíte stejnými obtížemi, tak zkuste můj zaručený recept.
Do půl litru francovky herby (či lesany) nechte luhovat 20 tablet acylpyrinu a 5 listů aloe a občas protřepte. Po necelém týdnu si můžete ruce mazat před spaním. Já osobně jsem měla svou medicínu po ruce i v noci.
Nejčastější dotazy, které píšete:
Mohu použít i jiný druh aloe než máte na obrázku a kde rostllinku mohu sehnat?
Aloí je spousta druhů, všechny by měly mít léčivý účiněk. Já osobně používám i druh, který je vyšší a připomíná stromek. Bohužel jsem nedopátrala název... Jinak je k dostání v mnoha květinářství (občas v Lidlu)
Má se dávat luhovat jen dužina, nebo celý list a jak velký? A jak dlouho tam list má být...
Nechávám luhovat celé listy o velikosti cca 15cm a šířce 2cm, ale nemyslím si, že je velikost a stáří tak důležitý. Hlavní je, aby rostlinka byla zdravá... List mám ve flašce po dobu luhování i po dobu mazání.
Po dobu luhování má být flaška v lednici nebo při pokojové teplotě a ve tmě?
Flašku mám v nočním stolku, tedy při pokojové teplotě a ve tmě...
Jak často a jv jakých místech si ruku potírat?
Zpočátku jsem si mazala ruku každou noc (i několikrát za noc-při bolestech). Potírala jsem si ruku od zápěstí k loktu. Žádné zábaly, ani ponořování...
Kdy lék začal účinkovat?
Úlevu jsem pocítila hned po prvním namazání a bolesti byly mírnější. Přesto jsem si ruce musela mazat i během noci. Po měsíci jsem již nepochybovala, že lék funguje a mohla jsem se rozloučit s obstřikama, ultrazvukem, který pomáhal jen krátkodobě a hlavně s operací...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ancapanca
hodnocení

0x

rozriznete aloe listy na pulku any se stava uvolnila?

rudolfek
hodnocení

0x

vezmeš si zdravá acylpirin a do pěti minut seš mrtvá. Nejdříve si zjisti co acylpirin dělá a co obsahuje.

jamamba*
hodnocení

Prosím aby ten, kdo odpovídá, si nejdříve přečetl zadání otázky a aby se rudolfek a spol.raději odpovědí zdržel. Za A) jeho odpověď není rada a je hloupá a za B) nevím, proč mi tykáte, nejsem Vaše známá.

doplněno 24.05.14 22:55:

Uska - proč to nevyzkouším? Jak vyplývá z nadpisu, tak proto, že tomu také nevěřím, protopokládám otázku, zda někdo zkušenosti má.

rudolfek

přečetl sem si jenom indegrience a to ostatní ne. Jestli je to mast tak tamten přípravek beru zpět... něco jinýho by bylo vnitřní uživání.

rudolfek

ale i tak bych to s tim nepřeháněl

buss

Nepiš veřejně ptákoviny, bere se na ředění krve jako prevence.

uska*
hodnocení

0x

Proč to nevyzkoušíte? Je jedno, zda si úlevu od bolesti vsugerujete a nebo vám zázrak opravdu pomůže. Hlavně, že se vám uleví. Já tomu nevěřím ani trochu. Taktéž nevěřím, že paní vynálezkyně všeléku má ložnici bez oken, zvláště když píše

Flašku mám v nočním stolku, tedy při pokojové teplotě a ve TMĚ ...

rebeka*
hodnocení

0x

Já bych acylpirin nepodceňovala. Před několika léty ,když jsme byli na dovolené v Chorvatsku s karavanem, manžela začaly hrozně bolet nohy a ruce, nemohl ani vylézt 2 schody. Dávala jsem mu acylpirin, využíval jich 9 platíček. Doma lékař zjistil, že má boreliozu a naměřili mu takové hodnoty, že nechápali, že vůbec chodí. Když řekl primáři neurologie, kolik spolykal acylpirinu, tak mu řekl, že to ho zachránilo. Říkal, že acylpirin, není doceněný a někdy opravdu člověka zachrání.

sebod*

Ta mast se skládá ze samých dobrých věcí. Když nepomůže, tak určitě neuškodí. A jak napsala "rebeka". Lidi díky reklamám věří na různé "zázračné" prášky a na starý dobrý acylpirin zapomínají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]