Nejste přihlášen/a.
V souvislosti s tímto smutným případem hradec.idnes.cz/... jsem si vzpomněl na diskuzi poradte.cz/... kde uživatel nu@ 10.09.12 ve 20:20 velmi ostře obhajoval sebeovládání příslušníků ozbrojených sil
Takže taková je tedy realita
A jak zněl dotaz?
Armádní výcvik jsem absolvoval, nevím kdy, kde jak byl k výkonu služby připravován vrah, o kterém se píše v uvedeném článku.
Jsem přesvědčen o tom že by měl dostat doživotí, kdyby přežil, Zřejmě pro službu u policie nebyl vhodný, ale víme jak je to dnes v ozbrojených silách...berou tam kohokoliv, na nic nejsou peníze...
Tak jak poznamenal minstrel: nelze paušalizovat. Ve zlém ale ani v dobrém. Ale to, že je v těchto složkách vyšší procento lidí se sklonem k agresi je fakt. A docela logický. Výcvik je možná zaměřený na to, aby tyto vlastnosti reguloval ale nemusí to mít vždycky ten správný účinek. Příklady vidím kolem sebe.
Omlouvám se všem policistům a vojákům, kterých se to netýká
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.