Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s firmou YIT? V Modřanech teď nabízí nové byty a zajímalo by mě, jaké jsou vaše zkušenosti a názory na tuto firmu. Taky se chci zeptat, jestli je tato oblast vhodná pro rodinu s dětmi. Zdá se mi poklidná, ale zdání občas klame. Stěhujeme se z Brna, v minulosti jsem v Modřanech párkrát byla, ale vždy jen na návštěvě...
Díky za všechny názory a rady
Jó, Modřany
S firmou asi moc neporadím, ale s oblastí ano.
Já sama bydlím nedaleko, znám to tu jak své boty a ano, Modřany jsou hezký.
Je tam cyklistická cesta podél Vltavy, dají se tam krmit labutě, vhodné pro procházky (vedle je cestička pro pěší), i se psy.
Nedaleko je les, taktéž vhodný na procházky.
Co se týče doktorů, je tam poliklinika s lékárnou, tam je to v pohodě.
Je tam i DDM, takže vyžití pro děti by bylo a co se týče škol, na Praze 12 (Komořany, Modřany, Kamýk,..) jsou celkem kvalitní. Praha 12 školy podporuje, objednává preventivní programy protidrogové prevence, pořádá sportovní dny mateřských škol a v pozdějších ročnících základky žáci natáčí amatérské filmy... Ale to jsem se dostala zas někam kam jsem nechtěla :D
No a ke krádežím- auto mi tu nikdy nevykradli, ale dávala bych si pozor na sklepy. Bydlím na Kamýku, to jsou dva kiláčky od Modřan a dvakrát vykradené sklepy, kolo pryč.
Kdybych měla shrnout, Modřany jsou pěkný, pro rodiny vhodný, krajíček Prahy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.