Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodinné vztahy-logika

Od: wamp® odpovědí: 11 změna:

Krásný den milí přátelé *slunce* Polamte si opět trošku své chytré hlavičky:) testy.nanic.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Ani kdybych si tu palici ulomil, v těch příbuzných se nějak strácím. Nezařadil jsem 3 kusy příbuzných. Už mi to taky poslala spolužačka.

22.05.14 19:23
hodnocení

0x

100% :)

hodnocení

0x

100, ale u tohohle testu by bylo zajimavejsi sledovat cas, za jaky se udela. Pac to podle mne musi dat kazdy, jen je otazka, jak dlouho trva, nez si to hlava prebere.

hodnocení

Axusi-souhlasím.Na čas by to bylo daleko zajímavější ;)

fido*
hodnocení

0x

trochu primitivní. Trochu hodně primitivní... Aspoň jsem se na minutu odreagoval

.

Ale teď vážně ...

Já když se chci vyhnout přímé odpovědí používám pro označení jedné osoby: je to žena otce manželčina bratra a nic tím nezkazím.

Rodinné vztahy-logika
hodnocení

Fido-pokud se ti to zdá hódně primitivní,tak proč to vůbec dáváš? *zed* A za další,hoď nám sem tedy něco silně intelektuálního ! ! ! Díky.

0001
hodnocení

0x

0101+1+101+1110+1+01+0100=00+1+1011+000+110+01

napověda: Je to červené ...

martinaa*
hodnocení

0x

Yeees 100% :).

lidus*
hodnocení

0x

100% ale trochu jsem se v tom ztrácela a trvalo mi než jsem si to přeříkala.

hodnocení

Martinka,Liduška- *palec* O Vás dvou není pochyb ;) Také jsem si to musela chvilku přeříkávat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]