Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tak jsme vyhráli...

Od: mon* odpovědí: 19 změna:

Tak co myslíte, že máme na zlato?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, na to nemáme.

ohneta*
hodnocení

0x

V 2010 jsme na něj taky neměli a všichni víme, jak to dopadlo

hodnocení

0x
Kdo vi, je to o 2zapasech a dnes treba rozhodlo vylouceni amika do konce utkani.

hodnocení

0x

S naším štěstím... možná i jo :) já nepřestávám věřit, že je šance k výhře :)

Je pravda že dnes to vyhráli jen díky vyloučenému hráči a poslední minuta zápasu byla těžce o nervy, ale podařilo se dnes, tak se třeba podaří i v sobotu... a pak v neděli? :)

hodnocení

0x

přejít přez rusy to by byl zázrak a jak známo ty se nedějí *smich*

dzordz*
hodnocení

0x

My jsme hráli? Co jsme hráli?

(:D)

zwiki*
hodnocení

0x

Nemyslím,že na to mají a vůbec jim nefandím.

dedanespreja

komu fandíte, kanadě? :D

majsterjoe*

ja fandim tem lepsim.

cobrak*
hodnocení

0x

Kdyby se hrálo o dvě minuty dýl, tak jsme to prohráli my...

doplněno 23.05.14 00:35:

Běžte se vyspinkat kolego...

jofa*

Kdyby se hrálo o dvě minuty déle... Kdyby se hrálo o dvě minuty déle, tak by asi těžko odvolávali břankáře cca 5 minut před koncem zápasu a zase by bylo vše jinak. Takovy kdyby je na ...

hodnocení

0x

Já na zlato mám, aspoň na nějaké přiměřené množství. Ale asi do něj zatím investovat nebudu.

cobrak*

Pokud nevíte kam investovat, ihned posílám číslo účtu :-P

doplněno 22.05.14 22:41:

Já jim hrozně fandím, držím jim moc palce, ale přijde mi, že jsme hrozně pomalí na ledě. Technicky je to paráda, ale je tam pořád těch starších, kteří prostě těm mladým nestačí a myslím si, že v tu chvíli prostě ten rychlejší má navrch. Kdyby se hrálo teď s USA o trochu déle, tak nás dostanou. Myslím si, že pořád máme na ledě moc staré hráče... Ale pořád věřím, že to dobře dopadne!

Začíná to být zajímavé. Finové nám uklidili z cesty Kanadu takže ten náš podivný tým, který dokázal zatím hrát pořádně asi tak dvě dvacetiminutovky na celém šampionátu má najednou šanci něco uhrát. Bude li se hokejový pánbu rači koukat jinam. . .
ohneta*

@cobrak Na kdyby se nehraje, zkrátka vyhráli, postoupili a tečka. Zítra proti finům se uvidí

hodnocení

0x

sice pozdě, ale včera mě pobavilo tohle ...

facebook.com/...

doplněno 22.05.14 23:25:

nebo

Opičáku, díky. Lekla jsem se strašně a smát se budu ještě večer. *smich*

Budeme hodně vděčný za bronz a to by bylo velké štěstí!

hodnocení

0x

Ve finále prohrajeme s RUSAMA 4:2.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]